connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Calendar of Travel Events by Greek Travel Pages

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

L’ Étape Greece by Tour de France 2024

April 6 @ 07:30 - 17:00

Ο 2ος διεθνής ποδηλατικός αγώνας L’Étape Greece, με τη σφραγίδα του θρυλικού Tour de France, θα διεξαχθεί, σε συνδιοργάνωση της  EY ZHN Greece σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, στην ιστορική Αρχαία Ολυμπία, στις 6 Απριλίου 2024, τοποθετώντας τη χώρα μας στο κέντρο του παγκόσμιου ποδηλατικού και αθλητικού τουρισμού.

Η Αρχαία Ολυμπία, η γενέτειρα των Ολυμπιακών αγώνων και του αθλητισμού, θα φιλοξενήσει για δεύτερη συνεχή χρονιά τον δημοφιλή αγώνα που εδώ και τρεις δεκαετίες έχει καθηλώσει εκατομμύρια θεατές σε 25 χώρες του κόσμου. Περισσότεροι από 2.000 ποδηλάτες και επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μία ανεπανάληπτη αθλητική εμπειρία, με έντονο πολιτιστικό και αρχαιολογικό ενδιαφέρον, θαυμάζοντας ταυτόχρονα τα σπάνια φυσικά τοπία της Δυτικής Πελοποννήσου.

Το L’Étape Greece by Tour de France 2024 προσφέρει δύο εναλλακτικές κυκλικές διαδρομές, 73 και 140 χιλιομέτρων, κατάλληλες  για ερασιτέχνες ποδηλάτες οι οποίοι θέλουν να ξεπεράσουν τα όριά τους και να βιώσουν τη συναρπαστική ατμόσφαιρα ενός κορυφαίου ποδηλατικού αγώνα, νιώθοντας ακριβώς όπως και οι πρωταθλητές του Γύρου της Γαλλίας. Ο αγώνας έχει σχεδιαστεί από ειδικούς, σύμφωνα με τα παγκοσμίου κύρους πρότυπα του Tour de France, προκειμένου να αναπαράγει τη γαλλική εμπειρία του L’Étape du Tour μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, ενώ παράλληλα επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και δραστηριότητες για όλη την οικογένεια με μικρότερες ποδηλατικές διαδρομές για τους μικρούς ποδηλάτες.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση και τις ακριβείς διαδρομές θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα, ενώ οι εγγραφές για τα EARLY BIKING BIRDS γίνονται ήδη εδώ.

Race Movie 2023

 

Το Greek Travel Pages (GTP) είναι χορηγός επικοινωνίας του L’ Étape Greece by Tour de France

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.

Details

Date:
April 6
Time:
07:30 - 17:00
Event Category:
Event Tags:
, , ,
Website:
https://greece.letapebytourdefrance.com/

Organizers

EZGReece DMC
Region of Western Greece

Venue

Ancient Olympia
Αρχαία Ολυμπία, 27065 Greece + Google Map