connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

100% Hotel Show: Ένα ξενοδοχειακό concept από τη Λέσβο πρωτοστατεί στο περίπτερο του Destsetters

Το Destsetters, η premium εταιρεία ανάπτυξης νέων ξενοδοχειακών επενδύσεων και concept, παρουσιάζει για πρώτη φορά στο 100% Hotel Show τη διαδικασία ανάπτυξης του KOITU LESVOS, ενός νέου καταλύματος στη Λέσβο σε συνεργασία με το αρχιτεκτονικό γραφείο Office Twenty Five.

Στο πλαίσιο της 10ης συμμετοχής του Destsetters στην έκθεση 100% Hotel Show, θα παρουσιαστεί η πλήρης διαδικασία προδιαγραφής μιας νέας ξενοδοχειακής επένδυσης στη Λέσβο, από τα τεχνικά της χαρακτηριστικά μέχρι το concept αλλά και τον σχεδιασμό της από τη συνεργαζόμενη αρχιτεκτονική ομάδα.

Επιλέγοντας το πρωτότυπο project, KOITU LESVOS, ένα υπό σχεδιασμό eco beach resort σε ένα από τα λιγότερα γνωστά για τον τουριστικό τους χαρακτήρα αλλά ταυτόχρονα εμβληματικά νησιά της Ελλάδας, τη Λέσβο, η ομάδα του Destsetters θα επεξηγήσει τον τρόπο που εργάστηκε πάνω στο δυνατό όραμα της Μυρσίνης-Ιωάννας Κουλουδή, ιδιοκτήτριας του νέου ξενοδοχείου, για ένα απόλυτα εναρμονισμένο με την τοποθεσία κατάλυμα. Σημεία αναφοράς είναι και η έμπνευση που αντλήθηκε από σημαντικά γεωμορφολογικά και ιστορικά στοιχεία του νησιού αλλά και η στρατηγική επιλογή ταξιδιωτικών κοινών, που αναμένεται να δώσουν μια νέα προοπτική στον προορισμό.

Στο περίπτερο θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά φωτορεαλιστικά σχέδια του καταλύματος από τη συνεργαζόμενη αρχιτεκτονική ομάδα των Office Twenty Five Architects, ενώ θα αναλυθεί και η διαδικασία υλοποίησης με τη μορφή infographic.

Το περίπτερο του Destsetters θα βρίσκεται στην ειδική ενότητα Hotel Development στο Section “Architecture, Build & Materials” με αριθμό stand B12, ενώ μπορείτε να προγραμματίσετε μια συνάντηση εδώ.

Η έκθεση θα διεξαχθεί 18-21 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας. Μπορείτε να την επισκεφθείτε κάνοντας απλώς την προεγγραφή σας στο επίσημο website της διοργάνωσης.

Το Greek Travel Pages (GTP) είναι χορηγός επικοινωνίας της 100% Hotel Show 2022.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*