connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Η Loguers απέσπασε 5 σημαντικές διακρίσεις στα Greek Hospitality Awards 2022

Η εταιρεία Loguers – Hospitality Management & Consulting βραβεύτηκε στα Greek Hospitality Awards με 1 Gold και 4 Silver για τα εξαιρετικά αποτελέσματα των πωλήσεων και marketing που κατάφερε να αποφέρει στους πελάτες της για ακόμη μια χρονιά.

Η Loguers είναι μία πρωτοποριακή εταιρεία με δυναμική παρουσία στον τομέα του τουριστικού management. Μέσα από την εφαρμογή ολοκληρωμένου πλάνου στρατηγικής πωλήσεων & Marketing, η εταιρεία Loguers έχει επιτύχει σταθερή ανοδική ανάπτυξη και τη μακροχρόνια μεγιστοποίηση των εσόδων των ξενοδοχειακών μονάδων.

Η εταιρεία απέσπασε 5 σημαντικές διακρίσεις στις παρακάτω κατηγορίες:

● Best Hotel Marketing & Social Media Provider – Gold Award
● Best Hotel Management Consultant – Silver Award
● Best Hotel Digital Marketing Agency – Silver Award
● Best Hotel Sales Representative Company – Silver Award
● Best Hotel Marketing Strategy – Silver Award

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, οι σημαντικές διακρίσεις ήρθαν ως επιστέγασμα της αποτελεσματικής διαχείρισης πωλήσεων που πέτυχε με τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία της, αλλά και τη συνεχή προσπάθεια για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της.

Η Loguers συνεργάζεται με 110 Ξενοδοχεία σε 21 προορισμούς και διαχειρίζεται με επιτυχία πάνω από 5000 δωμάτια κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των πελατών της. Με υποκατάστημα στο Ρέθυμνο, το Ηράκλειο και βάση της την Αθήνα, Η εταιρεία Loguers βρίσκεται σε μια συνεχή ανάπτυξη καλλιεργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες της.

Τα βραβεία παρέλαβε ο CEO της εταιρείας, κύριος Μάρκος Γεωργίου, ο οποίος παρευρέθηκε στην τελετή απονομής, σε μια εξαιρετική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Divani Apollon Palace & Thalasso, την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, από την Ethos Events και υπό την αιγίδα του Ελληνικού Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ, έχοντας προσκαλέσει σημαντικές προσωπικότητες του Ελληνικού τουρισμού και κλάδου της φιλοξενίας προσέφερε μια μοναδική βραδιά διακρίσεων.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*