connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Η Πανελλήνια Σχολή Ναυαγοσωστικής στην έκθεση Χenia 2021

Η Πανελλήνια Σχολή Ναυαγοσωστικής (ΠΑ.ΣΧ.ΝΑ) θα λάβει μέρος στην premium έκθεση-θεσμό για τους ξενοδόχους, Χenia 2021, που θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo, στις 27-29 Νοεμβρίου.

Η ΠΑ.ΣΧ.ΝΑ και οι συνεργάτες της προσκαλούν όλους τους ενδιαφερόμενους να την επισκεφθούν στο Hall 1- Stand CO9/D09.

Εκεί μπορούν να ενημερωθούν για τα ανανεωμένα προγράμματα εκπαίδευσης ναυαγοσωστικής και πρώτων βοηθειών αλλά και για τις επιλογές ναυαγοσωστικής κάλυψης πισίνας και παραλίας.

Η ΠΑ.ΣΧ.ΝΑ αναλαμβάνει τη ναυαγοσωστική κάλυψη κολυμβητικών δεξαμενών σε όλη την επικράτεια.

Επίσης, η ΠΑ.ΣΧ.ΝΑ αναλαμβάνει εύκολα, γρήγορα και οικονομικά να εκπαιδεύσει άτομα από το ήδη υπάρχον προσωπικό των ξενοδοχείων και να τους πιστοποιήσει ως Ναυαγοσώστες Πισίνας / Επόπτες Ασφαλείας.

Η Πανελλήνια Σχολή Ναυαγοσωστικής, ιδρύθηκε το 1995 και είναι η πρώτη εν ενεργεία αναγνωρισμένη σχολή στην Ελλάδα από το Υπουργείο Ναυτιλίας και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά.

Στα 27 χρόνια λειτουργίας της είναι πρωτοπόρος και οδηγεί τις εξελίξεις στο χώρο της Ναυαγοσωστικής. Παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ναυαγοσωστικής για την ναυαγοσωστική επάνδρωση ακτών και κολυμβητικών δεξαμενών, την παροχή ναυαγοσωστικού εξοπλισμού, την εκπαίδευση ναυαγοσωστών και εποπτών ασφαλείας, καθώς και την παροχή πιστοποίησης στις πρώτες βοήθειες.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ: www.pashna.gr

Τo Greek Travel Pages (GTP) είναι media partner της έκθεσης Xenia 2021.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*