connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Στις 25 Σεπτεμβρίου η τελετή απονομής των Greek Hospitality Awards 2020

H τελετή απονομής των Greek Hospitality Awards 2020, που ήταν προγραμματισμένη για τις 12 Ιουνίου, αναβάλλεται και θα πραγματοποιηθεί τις 25 Σεπτεμβρίου 2020, λίγο πριν τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού.

“Επιθυμούμε [η τελετή] να αποτελέσει μια ‘ανάσα’ γιορτής για τις δύσκολες μέρες που περάσαμε όλοι μας,” αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ethos Events, η εταιρεία που διοργανώνει τα βραβεία.

“Ο κλάδος του τουρισμού, η ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας, αποτελεί την αγορά που επλήγη περισσότερο από την πανδημία του COVID-19. Σήμερα, μετράμε αντίστροφα για την ‘επίσημη’ έναρξη της τουριστικής σεζόν, και ευχόμαστε να ξεπεράσουμε με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες αλλά και επιτυχία, τις νέες προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά μας.”

Ο χώρος διεξαγωγής των Greek Hospitality Awards 2020 θα ανακοινωθεί σε βραχύ χρονικό διάστημα. Θα ακολουθεί όλες τις εξειδικευμένες οδηγίες ασφάλειας που θα δοθούν από την κυβέρνηση και τις αρμόδιες αρχές για την εύρυθμη λειτουργία και την ασφαλή διεξαγωγή μιας μεγάλης εκδήλωσης.

Πρωταρχικό μέλημα των διοργανωτών παραμένει η διασφάλιση της προστασίας της υγείας όλων των συμμετεχόντων.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση μπορείτε να δείτε την ιστοσελίδα http://hospitality.ethosawards.eu/.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*