connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Ξεκινήστε σήμερα την δωρεάν ψηφιακή σας καμπάνια με την Global Media

H Global Media, μέσω της επιτυχημένης αποκλειστικής συνεργασίας της με τη Sojern, προσφέρει στην ελληνική αγορά ένα digital marketing προϊόν, που έχει στόχο την σημαντική αύξηση των direct πωλήσεων των ξενοδοχείων με ΜΗΔΕΝ ρίσκο.

Έτσι, μέσα από τη χρησιμοποίηση της υπηρεσίας Pay on the Stay της Sojern, η Global Media, προτείνει και υλοποιεί καμπάνιες ειδικά σχεδιασμένες για τις ξεχωριστές ανάγκες κάθε πελάτη.

Πιο συγκεκριμένα,το μοντέλο Pay on the Stay της Sojern είναι ένα μοναδικό «εργαλείο» που:

• Xρησιμοποιεί εκτεταμένα travelers data με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, στοχεύοντας και παρακολουθώντας όλη τη πορεία του υποψήφιου ταξιδιώτη σε πολλά και διαφορετικά κανάλια μέχρι τη στιγμή που θα κάνει μια κράτηση,
• Καταγράφει την ημερήσια ζήτηση όπως διαμορφώνεται για κάθε ξενοδοχείο,
• Συνδυάζει στρατηγική απλότητα, διορατικότητα και σωστό προγραμματισμό
• Παρέχει στους πελάτες της ξεκάθαρα αποτελέσματα,
• Εξασφαλίζει διαρκή ενημέρωση για την πορεία όχι μόνο της καμπάνιας των πελατών αλλά και της συνολικής εικόνας των ξενοδοχείων τους.

Η πλήρης χρηματοδότηση της καμπάνιας γίνεται από τη Sojern και τη Global Media και με αυτό τον τρόπο το ξενοδοχείο έχει μηδενικό κόστος άρα και μηδενικό ρίσκο. Η αμοιβή έρχεται αποκλειστικά και μόνο ως αποτέλεσμα της καμπάνιας και πιο συγκεκριμένα ως αποτέλεσμα των όποιων κρατήσεων προέλθουν αποκλειστικά από την καμπάνια.

Ο κύριος Κωστής Φρόνιμος ο ιδιοκτήτης της Global Media αναφέρει προς τους ξενοδόχους: “Σε μια εποχή όπου οι ξενοδόχοι καλούνται να αντιμετωπίσουν πρωτόγνωρες καταστάσεις και που ταυτόχρονα δοκιμάζονται  οι αντοχές τους, εμείς χρηματοδοτούμε πλήρως τις ψηφιακές τους καμπάνιες εξασφαλίζοντας έτσι την αναγκαία συνεχή διαδικτυακή παρουσία τους. Παρουσία η οποία έχει σαν κυρίαρχο στόχο την αύξηση των direct κρατήσεων χωρίς κανένα απολύτως χρηματοοικονομικό ρίσκο.”

Επίσης η Global Media αξιοποιώντας παράλληλα την εμπειρία που έχει αποκτήσει ασχολούμενη τα τελευταία 20 χρόνια με τη βιομηχανία του τουρισμού αλλά και με το σχεδιασμό περισσότερων από 1.500 εκστρατειών σε διεθνές επίπεδο, προσφέρει μία σειρά από εξειδικευμένες marketing υπηρεσίες στον τουρισμό, έχοντας πάντα σαν βάση και στρατηγική την δημιουργία υπεραξίας για τους πελάτες της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*