connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Ξεκίνησε η λειτουργία της επίσημης ιστοσελίδας για τον COVID-19

Ξεκίνησε πρόσφατα τη λειτουργία της η ιστοσελίδα covid19.gov.gr, ο κεντρικός διαδικτυακός κόμβος της Ελληνικής κυβέρνησης με πληροφορίες για όλα τα ζητήματα που αφορούν στην πανδημία του COVID-19.

H νέα ιστοσελίδα περιέχει χρηστικές πληροφορίες για τα μέτρα που έχουν ληφθεί με στόχο τον περιορισμό του κορωνοϊού, καθώς και τις σχετικές υπουργικές αποφάσεις.

Επίσης, προσφέρει οδηγίες σχετικά με την άδεια ειδικού σκοπού, εργασιακά θέματα, τις μεταφορές, την εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση και δράσεις πολιτισμού, μεταξύ άλλων θεμάτων.

“Το covid19.gov.gr αποτελεί πρωτοβουλία της Προεδρίας της Κυβέρνησης σε συνεργασία με τα συναρμόδια υπουργεία. Στην πλατφόρμα αυτή οι πολίτες μπορούν να αναζητούν πληροφορίες, πολιτικές και δράσεις της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού,” έγραψε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης στο twitter.

H νέα ιστοσελίδα προσφέρει επίσης, στατιστική απεικόνιση των κρουσμάτων του COVID-19 από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και την isMOOD, καθώς και χρήσιμες ερωτήσεις-απαντήσεις.

Δείτε την ιστοσελίδα εδώ.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*