connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Άμεσος επαναπατρισμός Ελλήνων από Βελιγράδι

Η Πρεσβεία της Ελλάδος στο Βελιγράδι ανακοινώνει ότι η Aegean Airlines έχει προγραμματίσει για αύριο Κυριακή 22 Μαρτίου 2020 έκτακτη ειδική πτήση προς Αθήνα για την επιστροφή Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι έχουν εκδηλώσει σχετική επιθυμία.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΤΗΣΗΣ: A3 4193
ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ: 11:20 (τοπική ώρα)
ΩΡΑ ΑΦΙΞΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: 13:50 (τοπική ώρα)

Βάσει καταλόγου της Πρεσβείας, η Aegean επικοινωνεί με όλους όσους της έχουν ήδη εκδηλώσει την επιθυμία επιστροφής στην Ελλάδα. Η Aegean ενημερώνει απ’ ευθείας τον καθένα για την κράτηση και την έκδοση του εισιτηρίου του. Η επικοινωνία γίνεται τηλεφωνικά από υπαλλήλους της Aegean.

Σημειώνεται, ότι για την καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτησή τους, οι επιβάτες πρέπει να ευρίσκονται στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου Nikola Tesla στις 9.00 π. μ. αύριο Κυριακή. Ως προς τις αποσκευές, ισχύουν όλα όσα ισχύουν στις κανονικές πτήσεις.

Μετά την άφιξή τους στην Ελλάδα θα πρέπει να παραμείνουν σε υποχρεωτικό κατ’ οίκον περιορισμό για 14 ημέρες.

Δεκτοί στο αεροπλάνο είναι όλοι οι Έλληνες πολίτες, Ευρωπαίοι πολίτες και όσοι Σέρβοι πολίτες διαθέτουν άδεια παραμονής στην Ελλάδα.

Όσοι Έλληνες μας έχουν δώσει τα στοιχεία τους, δεν χρειάζεται να επικοινωνήσουν και πάλι με την Πρεσβεία. Έχουν ήδη καταγραφεί ως επιβάτες και θα επικοινωνήσει μαζί τους η Aegean Airlines τηλεφωνικώς.

Η Aegean εξακολουθεί να καλεί τους επιβάτες προκειμένου να προβούν στην απαραίτητη κράτηση του εισιτηρίου.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*