connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Έναρξη εγγραφών για τον φετινό Ημιμαραθώνιο Αθήνας

Ο ΣΕΓΑΣ ξεκινάει δυναμικά τις προετοιμασίες του για τα μεγάλα δρομικά γεγονότα του 2020 με πρώτη στάση τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Μαρτίου 2020, στο κέντρο της Αθήνας.

Αφετηρία και τερματισμός θα είναι η Πλατεία Συντάγματος, και αναμένεται να υποδεχθεί πάνω από 20.000 δρομείς όλων των ηλικιών.

Οι εγγραφές για τη φετινή διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας, o οποίος διοργανώνεται για 9η συνεχή χρονιά από τον ΣΕΓΑΣ και τον Δήμο Αθηναίων με συνδιοργανώτρια αρχή την Περιφέρεια Αττικής, ξεκίνησαν στις 13 Ιανουαρίου.

Ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας, έχει και φέτος Μεγάλο Χορηγό την ασφαλιστική εταιρεία ERGO, η οποία με τη δυναμική, σταθερή και μεγάλη υποστήριξή της προσδίδει, πέραν της ασφάλισης όλων των συμμετεχόντων, και πολύ μεγάλη θετική ενέργεια στον αγώνα.

Μια μοναδική γιορτή στο κέντρο της Αθήνας, μια ανοιξιάτικη εμπειρία στην καρδιά της πόλης του πολιτισμού και του αθλητισμού και ένας αγώνας που μας καλεί να απολαύσουμε τη γοητεία της πόλης, δίνοντας έμφαση στο “μαζί”, τη συντροφικότητα αλλά και την ψυχαγωγία.

Λάβετε μέρος και γεμίστε χαμόγελα και θετική διάθεση τους δρόμους της πόλης, συμμετέχοντας σε ένα γεγονός γεμάτο ζωντάνια, ανοικτό σε όλους.

Το Greek Travel Pages (GTP) είναι χορηγός επικοινωνίας του Ημιμαραθωνίου Αθήνας.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*