connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Σε δύο εβδομάδες το Syrathlon 2019

Στις 28-30 Ιουνίου, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Δήμο Σύρου – Ερμούπολης και τον Ναυτικό Όμιλο Σύρου, με την υποστήριξη των Δρομέων Σύρου, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου (ΕΟΜΟΠ) και του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), θα διεξαχθεί το Syrathlon 2019. Τα έσοδα του φιλανθρωπικού αγώνα θα δοθούν για την υποστήριξη της ΣΤΕΓΗΣ ανήλικων και εφήβων Σύρου.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να βουτήξουν στα γαλανά νερά της Σύρου, να τρέξουν στα πλακόστρωτα σοκάκια της Ερμούπολης και να γνωρίσουν τις γραφικές διαδρομές της “Αρχόντισσας των Κυκλάδων” με ποδήλατο.

Η εκκίνηση των αγώνων τριάθλου του Syrathlon 2019 θα δοθεί στο λιμάνι της Ερμούπολης, στη θέση Νησάκι, την Κυριακή 30 Ιουνίου το πρωί, με τους συμμετέχοντες να επιλέγουν μεταξύ 2 διαφορετικών αποστάσεων, Sprint & Olympic Distance, με δυνατότητα ατομικής ή ομαδικής συμμετοχής (2 ή 3 ατόμων).

Την προηγούμενη ημέρα, το Σάββατο 29/6 θα δοθούν οι εκκινήσεις για τους αγώνες Kids Duathlon το πρωί & 5K Charity Race το απόγευμα στις 18:00.

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης θα ξεκινήσει με το “Καλωσόρισμα” των αθλητών και των αθλητριών το απόγευμα της Παρασκευής 28/6 και την Τελετή Έναρξης.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Δείτε το Promo Video του Syrathlon 2019 και ετοιμάστε βαλίτσες…

Το GTP Headlines είναι χορηγός επικοινωνίας του Syrathlon 2019.

Φωτογραφικό υλικό: Syrathlon 

 

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*