connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Το B2BRun έρχεται στην Ελλάδα τον Οκτώβριο

B2B Run

Μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή του IRONMAN® 70.3® Greece, Costa Navarino, η EY ZHN Greece φέρνει στην Ελλάδα το B2Run Athens, το μεγαλύτερο Corporate Running Party της Ευρώπης.

Την Πέμπτη 10.10.2019 το ΟΑΚΑ φοράει τα καλά του για να υποδεχτεί το B2Run Athens.

Ωστόσο, δεν πρόκειται για άλλον έναν συνηθισμένο αγώνα δρόμου, αφού δεν απευθύνεται αμιγώς σε αθλητές ή ιδιώτες.

Πρόκειται για μια γιορτή ευεξίας για τον επιχειρηματικό κόσμο.

Μια ευκαιρία για κάθε εταιρεία να καλλιεργήσει δεσμούς μεταξύ των υπαλλήλων και των τμημάτων της μέσα από τη δημιουργία της δικής της ομάδας, να αναπτύξει το δίκτυό της και να συναντηθεί με επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους της ελληνικής αγοράς.

Στόχος δεν είναι η νίκη αλλά η συμμετοχή, η ομαδικότητα, η αλληλοϋποστήριξη και ο αλληλοσεβασμός, αξίες με ιδιαίτερη βαρύτητα στο σύγχρονο και απαιτητικό εργασιακό περιβάλλον, ενώ η βραδιά θα κλείσει με ατομικές και ομαδικές βραβεύσεις σε ένα μεγάλο party με πολύ κέφι, θετική ενέργεια, δυνατή μουσική, μπύρες και street food.

B2B RunΗ συνολική διαδρομή του B2Run Athens είναι μήκους 5χλμ, μια απόσταση που μπορούν ΟΛΟΙ να διανύσουν τρέχοντας ή και περπατώντας.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 17:30 στο Ολυμπιακό Στάδιο ενώ η αψίδα του τερματισμού θα τοποθετηθεί μέσα σε αυτό, προσφέροντας στους δρομείς τη μοναδική εμπειρία του τερματισμού μέσα σε ένα από τα πιο εμβληματικά αθλητικά στάδια της χώρας.

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές ανοίγουν αρχές Ιουνίου στην επίσημη σελίδα του B2B Run Athens.

B2B Run Teaser

Φωτογραφικό υλικό: B2B Run

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*