connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Πολυάριθμες βραβεύσεις για το Εkdromi.gr και στα φετινά Greek Hospitality Awards

Ιωάννης Δημόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ekdromi.gr.

Ιωάννης Δημόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ekdromi.gr.

Ο Ιωάννης Δημόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ekdromi.gr, στην ομιλία του κατά την έναρξη της τελετής, εξήρε τη συμβολή των βραβείων που έχουν καθιερωθεί ως θεσμός της ελληνικής τουριστικής αριστείας και αναφέρθηκε στην επιτυχημένη πολυετή πορεία του Εkdromi.gr, το οποίο σημείωσε χρονιά ρεκόρ στη κερδοφορία του, με 870.000 μέλη και πάνω από 466.000 φίλους στο Facebook.

Επιπρόσθετα, έκανε λόγο για μια επιτυχημένη τουριστική χρονιά αλλά και για τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει ο Έλληνας επιχειρηματίας και αναφέρθηκε στις επιτυχημένες στρατηγικές συνεργασίες του Ekdromi.gr, με τoυς Τραπεζικούς Ομίλους της Alpha bank και Eurobank και τον Όμιλο του ΟΤΕ, που συνετέλεσαν στην επιτυχημένη πορεία του. Δεν παρέλειψε να αναδείξει τον σημαντικό ρόλο των συνεργατών Ξενοδόχων και εταιριών management που εμπιστεύονται το Ekdromi.gr το οποίο με τη σειρά του τους στηρίζει με πωλήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας τους, επιτυγχάνοντας σημαντικές πωλήσεις και στην low και στην mid season, πληρώνοντας πάντα άμεσα και προσφέροντας μια μεγάλη δωρεάν διαφημιστική προβολή στα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία, ενισχύοντας το brand awareness τους και ισχυροποιώντας την παρουσία τους στην εγχώρια αγορά.

Ο Αργύρης Μάνιος, Εμπορικός Διευθυντής του Ekdromi.gr, παραλαμβάνει το χρυσό βραβείο Best Internet Sales Channel.

Ο Αργύρης Μάνιος, Εμπορικός Διευθυντής του Ekdromi.gr, παραλαμβάνει το χρυσό βραβείο Best Internet Sales Channel.

Ο κύριος Δημόπουλος, αναφέρθηκε στα σχέδια του Ekdromi.gr, για τη νέα χρονιά με πρωτοποριακές προτάσεις και σημαντικές τεχνολογικές καινοτομίες τις οποίες θα λανσάρει η εταιρία μετά το Πάσχα. Επίσης, αναφέρθηκε σε μια νέα ενότητα που εγκαινιάζει το Ekdromi.gr και αφορά αποκλειστικά Luxury Hotels με ειδικό εικαστικό σχεδιασμό ώστε να αναδεικνύονται τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ιδιαίτερου αυτού προϊόντος,  το οποίο θα έχει αυτόνομη λειτουργία σε επίπεδο προβολής -προώθησης, με ειδικό marketing budget και με σαφή στόχευση σε high spenders πελάτες οι οποίοι θα απολαμβάνουν ειδικά προνόμια σε επίπεδο εξατομικευμένης εξυπηρέτησης.

Στα νέα του Ekdromi.gr προστίθεται η σύναψη νέων συνεργασιών με σημαντικούς Tour Operators και εταιρίες Management διευρύνοντας ακόμη περισσότερο το ξενοδοχειακό του προϊόν, όπως αναφέρθηκε.

Τέλος ο κύριος Δημόπουλος τόνισε ότι παρόλο που οι προβλέψεις για δύσκολες τουριστικές χρονιές 2019 και 2020 φαίνεται να επαληθεύονται, είναι στο χέρι όλων μας να τις ανατρέψουμε και αναφέρθηκε στον κύριο Γρηγόρη Τάσιο, Πρόεδρο της Π.Ο.Ξ., όπου εύστοχα είπε ότι “κουραστήκαμε να μας αγνοούν” ενισχύοντας την παραδοχή αυτή ο ίδιος  συμπληρώνοντας “κουραστήκαμε να ακούμε προβλέψεις για εμάς χωρίς εμάς” και κλείνοντας παρότρυνε όλους “Μπορούμε να πείσουμε τους καταναλωτές να μας εμπιστευτούν για τις διακοπές τους και να ατενίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Από την πλευρά του το Ekdromi.gr, είναι δίπλα σας, είναι δίπλα σε κάθε ένα ξενοδόχο και επιχειρηματία που επιθυμεί να αυξήσει τις πωλήσεις του και την προβολή του και ταυτόχρονα να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους πελάτες και στα μέλη μας“.

Η Άννα Σακκομήτρου, Contract Manager του Ekdromi.gr, παραλαμβάνει το αργυρό βραβείο Best Greek Hotel Marketing Strategy.

Η Άννα Σακκομήτρου, Contract Manager του Ekdromi.gr, παραλαμβάνει το αργυρό βραβείο Best Greek Hotel Marketing Strategy.

To Ekdromi.gr διακρίθηκε με 4 βραβεία στα φετινά Greek Hospitality Awards: Best Internet Sales Channel (Gold Βραβείο), Best Hotel Marketing & Social Media Provider (Gold Βραβείο), Best Greek Hotel Marketing Strategy (Silver Βραβείο) και Best Digital Advertising and Performance Campaign (Silver Βραβείο).

Τα βραβεία Greek Hospitality Awards διοργανώνονται από την ETHOS MEDIA A.E. και τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της ΔΕΘ Helexpo, της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων ΤουρισμούΞενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος,της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*