connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Λήγουν σήμερα οι εγγραφές στο 3o Tinos Challenge

Το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί ο 3ος ορεινός αγώνας τρεξίματος Tinos Challenge. Το νησί τις Τήνου θα φιλοξενήσει αθλητές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και θα παρουσιάσει 3 αγωνίσματα, που διασχίζουν τα ιστορικά πέτρινα και μαρμάρινα καλντερίμια του νησιού . Όλες οι διαδρομές διασχίζουν 15 παραδοσιακούς οικισμούς από τους συνολικά 62 του νησιού, ενώ οι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν δίπλα σε νερόμυλους, ανεμόμυλους, περιστερώνες, πέτρινα γιοφύρια, αλώνια και εγκαταλειμμένους οικισμούς! Ο αγώνας “challenge” σημαίνει ότι οι ενδιαφερόμενοι αθλητές θα πρέπει να λάβουν μέρος και να τερματίσουν τον συνδυασμό 2 αγωνισμάτων σε 2 ημέρες.

Το Tinos Challenge διεξάγεται στα πλαίσια του Cyclades Trail Cup 2018 και είναι ο 5ος και τελευταίος αγώνας του πρωταθλήματος. Πιο συγκεκριμένα, προηγήθηκαν οι αγώνες: Kimolos Trail, Folegandros Sunset Trail, Andros Trail Race και Kythnos Challenge. Ακολουθώντας πιστά τους κανονισμούς του Cyclades Trail Cup και την πολιτική του πολιτιστικού “παντρέματος”, το Tinos Challenge, εκτός από τα καθαρά αγωνιστικά δρώμενα, παντρεύει τον αθλητισμό με την γαστρονομία, προσφέροντας στους αθλητές και επισκέπτες μια ολοκληρωμένη “γεύση” της Τήνου!

Με την συμμετοχή τους, όλοι οι αθλητές θα έχουν δικαίωμα έκπτωσης 30% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, έκπτωση στη διαμονή τους και στην ενοικίαση αυτοκίνητου ή μοτοσικλέτας. Αθλητές απο την επαρχία ή το εξωτερικό μπορούν να κλείσουν θέση στα λεωφορεία της διοργάνωσης, είτε για το λιμάνι της Ραφήνας, είτε για την Τήνο. Στην τσάντα του, ο αθλητής θα λάβει αναμνηστικό T-shirt του αγώνα και τοπικά εδέσματα, ενώ με τον τερματισμό του θα λάβει αναμνηστικό μετάλλιο. Στα γαστρονομικά δρώμενα συγκαταλέγεται το Helios Pasta Party του Σαββάτου 1ης Δεκεμβρίου και ο πλούσιος πρωινός μπουφές με Τηνιακά προϊόντα την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου.

Ηλεκτρονικές δηλώσεις εγγραφής θα πραγματοποιούνται μέχρι και σήμερα, Πέμπτη 22 Νοεμβρίου. Νέες δηλώσεις συμμετοχής θα μπορούν να γίνουν στην γραμματεία του αγώνα το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου μεταξύ 10:00-15:30 στην Μονή Ιεράς Καρδίας

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*