connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Ξεκινάει την Πέμπτη 28/6 το City Challenge crowdhackathon #smartcity2

Crowdhackathon Smartcity 2

Λίγες μέρες έμειναν για την έναρξη του Μαραθωνίου City Challenge Crowdhackathon #smartcity2, που θα πραγματοποιηθεί από τις 28 Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Στο Μαραθώνιο City Challenge Crowdhackathon #smartcity2 μπορούν να συμμετέχουν ομάδες από όλη την Ελλάδα ανεξάρτητα από εμπειρία, γνωστικό υπόβαθρο ή σπουδές και θα συνεργαστούν με μέντορες και στελέχη Δήμων προκειμένου να υλοποιήσουν πιλοτικές υπηρεσίες και εφαρμογές που λύνουν προβλήματα των πόλεων, έχουν επιχειρηματικό και κοινωνικό ενδιαφέρον και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής.

Επίσης, περιλαμβάνονται παράλληλες δράσεις ανοιχτές για όλους, όπως ανοιχτό εργαστήριο για τις έξυπνες πόλεις, μαθητικός διαγωνισμός και ειδικά workshop με την συμμετοχή διεθνών ομιλητών.

ΚΕΔΕ CityChallenge 2018

ΚΕΔΕ CityChallenge 2018

Μπορείτε να συμμετέχετε στο City Challenge Crowdhackathon #smartcity2 με ένα από τους παρακάτω τρόπους:

Με την ομάδα σας, 1 – 5 άτομα (επιθυμητό), για να υλοποιήσεις και παρουσιάσεις την εφαρμογή σου! Σε περίπτωση που δεν έχεις εγγραφεί ακόμα, μπορείς να το κάνεις άμεσα, καθώς οι θέσεις εξαντλούνται! Αναλυτικές πληροφορίες για τις ομάδες και τη διαδικασία μπορείτε να βρείτε εδώ.

Ως μέντορας για καθοδήγηση και υποστήριξη των ομάδων. Συμμετέχεις όσο χρόνο μπορείς κατά τη διάρκεια του Crowdhackathon. Τις υποστηρίζεις ανάλογα με την εμπειρία σου ώστε να παρουσιάσουν μια ολοκληρωμένη εφαρμογή & ιδέα (business, τεχνολογία, marketing κ.α). Δείτε το συνολικό πρόγραμμα εδώ. Ως μέντορας έχετε τη δυνατότητα συμμετοχής σε όλες τις παράλληλες δράσεις του μαραθωνίου.

Ως απλός επισκέπτης. Μπορείτε να συμμετέχετε σε όλες τις παράλληλες δράσεις του μαραθωνίου.

Στην Τελετή έναρξης του 2ου Μαραθωνίου Καινοτομίας ΚΕΔΕ, την Πέμπτη 28 Ιουνίου, 12:30 – 14:00.

Στο workshop για τις δράσεις ψηφιακής καινοτομίας στις πόλεις μας με συμμετοχή ξένων ομιλητών (Dr. Jonathan Reichental, Chief Information Officer (CIO) City of Palo Alto) – 29/6, 10:00 – 14:00

Στο ανοιχτό εργαστήριο πόλεων Smart City Lab με παρουσιάσεις λύσεων έξυπνων πόλεων και καλών πρακτικών δήμων – 29/6, 14:30 – 17:00

Στον Μαθητικό διαγωνισμό που περιλαμβάνει την παρουσίαση ιδεών από μαθητικές ομάδες από όλη την Ελλάδα για τις έξυπνες πόλεις – 30/6,10:00 – 14:00

Στο ανοικτό workshop #openTech4kids – 30/6, 14:30 – 15:30

Στις παρουσιάσεις των εφαρμογών των ομάδων, στις βραβεύσεις και το πάρτυ – 1/7 μετά τις 12:30

CrowdhackathonSmartcity2

Δείτε το συνολικό πρόγραμμα του Crowdhackathon

Επίσης μπορείτε να συμμετέχετε:
– Ως εθελοντής για υποστήριξη στην διοργάνωση.
– Ως πάροχος δεδομένων (data owners). Φορείς που θα διαθέσουν δεδομένα για αξιοποίηση και μπορούν να προέρχονται από το δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα.
– Ως δημοσιογράφος για να καλύψετε όλες τις διαδικασίες του Crowdhackathon.

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Το Greek Travel Pages (GTP) είναι χορηγός επικοινωνίας του 2ου Μαραθωνίου Καινοτομίας City Challenge Crowdhackathon #smartcity2 της ΚΕΔΕ.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*