connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

The Architect Show: Διακεκριμένοι αρχιτέκτονες και designers στο Metropolitan Expo

The Architect Show 2018

Μέσα από την στρατηγική συνεργασία, οι εκθέσεις Domotec και Medwood και το Archisearch.gr σχεδιάζουν τη διοργάνωση μιας σειράς δράσεων για την Αρχιτεκτονική και το Design με τίτλο “The Architect Show”, πρώτη ενέργεια της οποίας θα είναι το συνέδριο με θέμα Leisure Architecture & Resorts, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 28 Απριλίου στο Metropolitan Expo.

Vacation House in Messinia-Navarino Residences Competition | Potiropoulos & Partners - The Architect Show 2018

Vacation House in Messinia-Navarino Residences Competition | Potiropoulos & Partners

Στο συνέδριο, που αφορά την αρχιτεκτονική και τον σχεδιασμό παραθεριστικών κατοικιών, θα μιλήσουν διακεκριμένοι αρχιτέκτονες και designers, οι οποίοι σχεδιάζουν εξοχικές κατοικίες για ιδιώτες, αλλά και μεγάλους ξενοδοχειακούς ομίλους, όπως είναι οι Δημήτρης Ποτηρόπουλος της Potiropoulos + Partners και ο Δημήτρης Καραμπατάκης από το γραφείο k-studio, έργα των οποίων είναι στο portfolio του Costa Navarino, ο Σωτήρης Τσέργας του γραφείου Block 722, ο Αριστείδης Ντάλας με βραβευμένο έργο στην Τήνο και στην Μύκονο, ο Γιάννης Δουρίδας της ομάδας RCTECH, η Κατερίνα Βορδώνη και η Φάνια Σινανιώτου του γραφείου Vois Architects, o Θωμάς Δοξιάδης απο το γραφείο Doxiadis Plus, o Μιχάλης Μαυρολέων της A&M Architects, ο Σωτήρης Ανυφαντής των Α2 Architects και άλλοι.

Από τον χώρο του σχεδιασμού resorts ξενοδοχείων θα μιλήσει η Ρία Βογιατζή του γραφείου Elastic Architects, ο αρχιτέκτονας του Casa Cook στην Κω Ηλίας Μαστρομηνάς των Μαστρομηνάς ARChitecture, o Πάνος Παρθένιος του γραφείου Parthenios Architects + Associates.

Κατοικία στην Τήνο, Αρχιτέκτων Αριστείδης Ντάλας - The Architect Show 2018

Κατοικία στην Τήνο, Αρχιτέκτων Αριστείδης Ντάλας

Aπο τον χώρο των Property Developers θα συμμετάσχει ο Ιάσων Τσάκωνας, ιδρυτής της ΟLIAROS ο οποίος κάνει τα τελευταία χρόνια ένα εξαιρετικό έργο οικιστικής ανάπτυξης στην Αντίπαρο, ο Νίκος Χάντζος Director of International Development Europe (Greece & Cyprus) Marriott International, Inc, ενώ θα ανακοινωθούν και άλλα σημαντικά ονόματα.

Θα παρουσιάσουν/συντονίσουν, η δημοσιογράφος του Protagon, επικοινωνιολόγος και ειδήμων σε θέματα τουρισμού, Χριστίνα Πουτέτση, καθώς και η αρχιτέκτων Μάγδα Σγουρίδη, ενώ αναμένεται να το παρακολουθήσουν περισσότεροι από 500 αρχιτέκτονες, designers, μηχανικοί αλλά και άνθρωποι του τουρισμού.

Neratza | Κατοικία στην Πελοπόνησο | RCTECH | Γιάννης Δουρίδας και Συνεργάτες - The Architect Show 2018

Neratza | Κατοικία στην Πελοπόνησο | RCTECH | Γιάννης Δουρίδας και Συνεργάτες

Σύντομα θα ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες και το πλήρες πρόγραμμα του συνεδρίου.

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι ελεύθερη αλλά απαιτείται προεγγραφή (περιορισμένος αριθμός θέσεων).

ΕΓΓΡΑΦΗ

Το Greek Travel Pages είναι χορηγός επικοινωνίας του συνεδρίου.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*