connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Mega Airlines Studies: Γραφείο Διασύνδεσης και Επαγγελματικής Συμβουλευτικής

Η Mega Airlines Studies, η μόνη εξουσιοδοτημένη σχολή αεροσυνοδών και τουριστικών επαγγελμάτων στην Ελλάδα, ανακοινώνει την λειτουργία του νέου Γραφείου Διασύνδεσης και Επαγγελματικής Συμβουλευτικής, το οποίο παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης σε όλους τους σπουδαστές και τους αποφοίτους της.

“Σκοπός του εκπαιδευτικού μας κέντρου δεν είναι απλά η σωστή εκπαίδευση των σπουδαστών μας. Κύριο μέλημα μας είναι η επιτυχημένη και συνειδητοποιημένη επιλογή σπουδών και επαγγέλματος και η σύνδεση των αποφοίτων μας με την ολοένα εξελισσόμενη αγορά εργασίας. Έτσι, οι άνθρωποι που μας εμπιστεύονται έχουν πάντα έναν σύμμαχο στο πλάι τους, όχι μόνο στα πρώτα τους βήματα αλλά και στην συνέχεια της επαγγελματικής τους πορείας,” αναφέρει η Mega Airlines Studies σε ανακοίνωση της.

Τα άτομα που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν οποιοδήποτε πρόγραμμα στην Mega Airlines Studies, εάν δεν έχουν κατασταλάξει στον τομέα που τους ταιριάζει και τους ευχαριστεί, θα έχουν την δυνατότητα μέσα από έγκριτα ερωτηματολόγια επαγγελματικού προσανατολισμού και ύστερα και από την παροχή υπηρεσιών ατομικής συμβουλευτικής, να καταλήξουν στο επάγγελμα που θα τους κάνει να ξεχωρίσουν. Η καθοδήγηση από την πλευρά της Mega Airlines Studies, με την βοήθεια των εξειδικευμένων συνεργατών της, θα είναι αυτή που θα ενθαρρύνει την επαγγελματική ανάπτυξη των σπουδαστών της και θα τους οδηγήσει στο να επιλέξουν την καλύτερη σταδιοδρομία για αυτούς.

Ακόμη, στα πλαίσια του εκπαιδευτικού έτους, όλοι οι σπουδαστές της Mega Airlines Studies θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τεχνικές σύνταξης επιτυχημένου βιογραφικού σημειώματος, οργάνωσης του ατομικού τους φακέλου και αναζήτησης εργασίας, λαμβάνοντας μέρος στα Εργαστήρια και τις Ημερίδες της σχολής.

Επιπρόσθετα, η Mega Airlines Studies, πάντοτε δίπλα στους σπουδαστές της που την έχουν ανάγκη, εξασφαλίζει, όπου κρίνεται σκόπιμο, ατομικές συνεδρίες με τους σπουδαστές της που αντιμετωπίζουν έντονο άγχος κατά την περίοδο των εξετάσεων, αδυναμία διαχείρισης χρόνου κ.α., κατά περίπτωση.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*