connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Εκδήλωση Travel Massive Βορείου Ελλάδας για επαγγελματίες του τουρισμού

Στo πλαίσιo της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού 2017, το Travel Massive Βορείου Ελλάδας (Travel Massive Thessaloniki & Northern Greece) διοργανώνει εκδήλωση στις 27 Σεπτεμβρίου, στο Ramada Plaza Thraki Hotel στην Αλεξανδρούπολη, με σκοπό την ενημέρωση των επιχειρηματιών του τουρισμού στην περιοχή, σχετικά με το παγκόσμιο αυτό μη κερδοσκοπικό τουριστικό δίκτυο.

Η εκδήλωση θα έχει σαν κεντρικό της θέμα την παρουσίαση της παγκόσμιας μη κερδοσκοπικής ηλεκτρονικής τουριστικής πλατφόρμας Travel Massive και τους τρόπους που μπορούν να την αξιοποιήσουν οι επαγγελματίες του τουρισμού.

«Θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε από κοντά για το Travel Massive, τον τρόπο εγγραφής και τα πιθανά οφέλη από τη συμμετοχή σας. Θα είναι χαρά μας να έχουμε τη στήριξη σας σε μια μεγάλη προσπάθεια δωρεάν προώθησης του ελληνικού τουρισμού και των επαγγελματιών του, που εδώ και δυο χρόνια περίπου έχουμε ξεκινήσει σε όλη την Ελλάδα», δήλωσε η κα Χρύσα Κρασσά, co-Chapter Leader του Travel Massive Βορείου Ελλάδας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Λεπτομέρειες για το event μπορείτε να δείτε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθυνθείτε στην κα Κρασσά στο τηλέφωνο: 6932230665 ή στο director@respondondemand.com

Τι είναι το Travel Massive

Το Travel Massive αποτελεί μια παγκόσμια κοινότητα, στην οποία συμμετέχουν επαγγελματίες του τουρισμού και travel insiders από όλο τον κόσμο. Αποτελείται από chapters και έχει αναπτυχτεί ήδη σε πάνω από 130 πόλεις στον κόσμο.

Μέσα από το Travel Massive, επαγγελματίες του τουρισμού από όλο τον κόσμο έρχονται σε επαφή μεταξύ τους, με στόχο να δημιουργήσουν επαγγελματικές συνεργασίες.

Ανά δίμηνο, περίπου, διοργανώνεται ένα event για τους ανθρώπους του τουρισμού, με σκοπό την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος και της αναγνωρισιμότητας της Ελλάδας.

Η εγγραφή και η συμμετοχή στο Travel Massive είναι δωρεάν. Οποιασδήποτε ενδιαφερόμενος μπορεί να εγγραφεί σαν φυσικό πρόσωπο, αφού συμπληρώσει ένα συνοπτικό ερωτηματολόγιο online και εγκριθεί η εγγραφή του. H εγγραφή δεν έχει κανένα κόστος, αντίθετα εντάσσει τα μέλη σε ένα ευρύ, παγκόσμιο δίκτυο επαγγελματιών του τουρισμού, που μπορεί να τους φανεί χρήσιμο με πολλούς τρόπους.

Περισσότερες πληροφορίες στο link.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*