connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

SETΕ Training: Εργαστήριο ποιοτικών & λειτουργικών προτύπων για μικρά και μεσαία ξενοδοχεία/καταλύματα

SETE_TrainingΜε ένα εξειδικευμένο σεμινάριο ποιοτικών και λειτουργικών προτύπων συνεχίζει τον δεύτερο κύκλο εκπαίδευσης το SETΕ Training. Το συγκεκριμένο σεμινάριο έχει διάρκεια 21 ωρών και απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και στελέχη μικρών και μεσαίων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και καταλυμάτων που διαθέτουν τουλάχιστον ένα επισιτιστικό τμήμα.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από το συγκεκριμένο εργαστήριο, οι συμμετέχοντες θα εστιάσουν στις έννοιες των λειτουργικών και ποιοτικών προτύπων και μέσα από τις εκπαιδευτικές διαδικασίες θα κληθούν να σχεδιάσουν και να συνθέσουν το πακέτο εκείνο το οποίο θα είναι άμεσα συνυφασμένο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες κα ιτις προδιαγραφές της δικής τους επιχείρησης.

Το συγκεκριμένο εργαστήριο, υλοποιείται με τη συνεργασία της του Braining Center της HotelBrain και θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 4,5 και 6 Φεβρουαρίου 2016.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*