connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Η Crist στην 11η HO.RE.CA 2016

Η Crist συμμετείχε στην 11η HO.RE.CA.

Η Crist συμμετείχε και φέτος στην 11η HO.RE.CA που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο «Athens Metropolitan Expo» από τις 12 έως 15 Φεβρουαρίου, με εντυπωσιακό περίπτερο συνολικής επιφάνειας 60 τ.μ. στην αίθουσα Α3.

Η Crist συμμετείχε στην 11η HO.RE.CA.Στόχος τής συμμετοχής ήταν η όσο το δυνατόν καλύτερη προβολή των προϊόντων και υπηρεσιών τής εταιρίας καθώς και η προσέλκυση νέων συνεργασιών από την ξενοδοχειακή αγορά, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία της στο χώρο τού επαγγελματικού ιματισμού.

Ιδιαίτερη εντύπωση, συγκεντρώνοντας τα βλέμματα των επισκεπτών, έκανε η νέα συλλογή προϊόντων Crist Eco Friendly Produced, που καλύπτουν σε μεγάλο βαθμό στις ανάγκες τού επαγγελματία που συνεχώς γίνονται μεγαλύτερες, προσφέροντας λύσεις που μόνο μια εταιρεία με την διαφοροποίηση της Crist θα μπορούσε να επινοήσει και να πραγματοποιήσει.

Η νέα συλλογή προϊόντων τής Crist, είναι κατασκευασμένη από εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες, που εισάγονται από επώνυμους οίκους του εξωτερικού, χρησιμοποιώντας σύγχρονες και πιστοποιημένες διαδικασίες παραγωγής που σέβονται το περιβάλλον.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*