connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Calendar of Travel Events by Greek Travel Pages

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

B2B Travel & M.I.C.E. Event Athens 2024

April 1 @ 10:00 - April 2 @ 17:00

Το Β2Β Travel & MICE Event Athens 2024, αποτελεί συνέχεια του B2B Travel & MICE Event Thessaloniki, διαγράφοντας μία επιτυχημένη πορεία 13 χρόνων και διοργανώνεται από την εταιρεία τουριστικού marketing Respond On Demand.

Για δύο μέρες (1 & 2 Απριλίου 2024)  έχουν προσκληθεί να παραστούν στην Αθήνα και στο ξενοδοχείο Brown Acropol Athens, εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων κυρίως από διάφορες χώρες-στόχους, προκειμένου να συναντηθούν με εκπροσώπους ελληνικών τουριστικών προορισμών και  επιχειρήσεων για να διερευνήσουν τρόπους συνεργασίας για ενίσχυση του εισερχόμενου τουρισμού στην Ελλάδα.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 1 Απριλίου από τις 3 έως τις 7 μ.μ. και την Τρίτη 2 Απριλίου  από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, σε ένα άκρως επαγγελματικό περιβάλλον σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, με προσφορά all day coffee & lunch την δεύτερη μέρα. Σημαντική πληροφορία είναι ότι οι προσκεκλημένοι αγοραστές καλύπτουν μόνοι τους τα έξοδα μετάβασής τους από την χώρα τους στην Αθήνα, προκειμένου να αποδείξουν το σοβαρό επαγγελματικό τους ενδιαφέρον.

H Respond On Demand σας προσκαλέι να συμμετέχετε και να πραγματοποιήσετε τουλάχιστον 25 Β2Β προκαθορισμένες 15λεπτες συναντήσεις με αντίστοιχους εκπροσώπους αξιόπιστων τουριστικών γραφείων.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα Β2Β Travel & MICE Event Athens ή επικοινωνήστε με κάποιον εκπρόσωπο της εταιρείας Respond On Demand

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.

Details

Start:
April 1 @ 10:00
End:
April 2 @ 17:00
Event Category:
Event Tags:
Website:
http://b2btravelevent.com

Organizer

Respond on Demand
Phone
+30 6932 230665
Email
director@respondondemand.com
View Organizer Website

Venue

Brown Acropol Hotel
1, Panagi Tsaldari Street
Athens, Attica 10552 Greece
+ Google Map
Phone
+30 2144441300
View Venue Website