connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Calendar of Travel Events by Greek Travel Pages

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.
Canceled

4th International Sea Tourism Festival 2023

29 September 2023 @ 10:00 - 1 October 2023 @ 20:00

Μετά την μεγάλη επιτυχία του 1ου Aegean Yachting Festival το 2020, του 2ου Aegean Yachting Festival το 2021, και του 3ου  Aegean Yachting Festival το 2022, με περισσότερους από 6.500 επισκέπτες, 25 brokers από Ελλάδα και εξωτερικό, 36 εκθέτες και 58 σκάφη όλων των κατηγοριών τον τελευταίο χρόνο, στο νησί της Ρόδου, η διοργανώτρια εταιρεία BoatsAdvisor – Hub&Events μαζί με επίσημους φορείς αποφάσισαν τον ανασχεδιασμό του Aegean Yachting Festival.

Η μετατροπή αυτή του φεστιβάλ θα αφορά όλο το φάσμα του θαλάσσιου τουρισμού (κρουαζιέρας, ιστιοπλοΐας, καταδύσεων, θαλάσσιων σπορ, αλιευτικού τουρισμού) και όχι αποκλειστικά το Yachting, το οποίο θα αποτελεί πλέον υποκατηγορία του.

Έτσι το Aegean Yachting Festival μετονομάζεται σε International Sea Tourism Festival – Rhodes (ISTF) και η 4η σε σειρά διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί το διάστημα από 29 Σεπτεμβρίου έως 01 Οκτωβρίου στο νησί της Ρόδου.

Σκοπός του συγκεκριμένου φεστιβάλ είναι η προβολή και η ανάδειξη της περιφέρειας του Νοτίου Αιγαίου, ως ατμομηχανής του θαλάσσιου τουρισμού της χώρας και σταυροδρόμι των χωρών της νοτιοανατολικής Μεσογείου, με απώτερο σκοπό, να συνεχίσει να αποτελεί θεσμό τα επόμενα χρόνια και σταθμό για τον θαλάσσιο τουρισμό κάθε μορφής.

Tο Φεστιβάλ τελείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Ναυτιλίας, του Υπουργείου Πολιτισμού, του ΕΟΤ, του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Ρόδου, του ΔΟΠΑΡ, του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου & της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου.

Πληροφορίες συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω σύνδεσμο: https://seatourismfestival.com

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.

Details

Start:
29 September 2023 @ 10:00
End:
1 October 2023 @ 20:00
Event Category:
Event Tags:
Website:
www.seatourismfestival.com

Organizer

BoatsAdvisor-Hub&Events
Phone
+30 22414 00659
Email
info@boatsadvisor.com
View Organizer Website

Venue

Rhodes Marinas
Afstralias 100 Rhodes 85135 Greece + Google Map
View Venue Website