connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Calendar of Travel Events by Greek Travel Pages

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

13ο Συνέδριο HAPCO & DES 2024

February 8 @ 10:00 - February 9 @ 16:00

Τη δυναμική του Εθνικού Επαγγελματικού και Συνεδριακού Τουρισμού στην ελληνική οικονομία, τα φλέγοντα ζητήματα που επιζητούν άμεσα λύση από την πολιτεία, καθώς και τις διεθνείς εξελίξεις που επηρεάζουν άρρηκτα την πορεία του κλάδου, έχει ως στόχο να αναδείξει το 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο του HAPCO & DES (Hellenic Association of Professional Congress Organizers & Destination Events Specialists), που θα διεξαχθεί στις 8 και 9 Φεβρουαρίου 2024, στη Θεσσαλονίκη.

Το διήμερο συνέδριο για τον Επαγγελματικό και Συνεδριακό Τουρισμό, με τίτλο «The Future is Now», θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Κύρια σημεία αναφοράς του αποτελούν : η Βιωσιμότητα, η προσέγγιση της Προσωπικής & Επαγγελματικής Ανάπτυξης με νέα οπτική, η Νέα Ψηφιακή Εποχή, η ενίσχυση και οι ανάγκες των προορισμών MICE.

Στο πλαίσιο του 13ου Πανελληνίου Συνεδρίου του HAPCO & DES θα αναζητηθούν νέοι τρόποι ενδυνάμωσης της νέας γενιάς επαγγελματιών στην αγορά, θα προταθούν λύσεις σε προβλήματα και προκλήσεις που αφορούν στον κλάδο, ενώ θα υπάρχουν ενότητες συζήτησης με τους διεθνείς leaders της αγοράς.

Το Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Θεσσαλονίκης, του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), του Thessaloniki Convention Bureau και της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού (FedHATTA).

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.

Venue

Thessaloniki Concert Hall
25is Martiou
Thessaloniki, Central Macedonia 54248 Greece
Phone
+30 2310 895800
View Venue Website

Organizer

Hellenic Association of Professional Congress Organizers (HAPCO)
Phone
+30 210 7256541-3
Email
hapco@hapco.gr
View Organizer Website