connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ FACEBOOK & INSTAGRAM

  1. Η εταιρεία Greek Travel Pages με έδρα το Σύνταγμα Αττικής, Ψύλλα 6, (εφεξής καλούμενης χάριν συντομίας ως «GTP» ή «εταιρεία» με τη συνεργασία του ομίλου Civitel Hotels & Resorts και συγκεκριμένα του ξενοδοχείου Civitel Olympic με έδρα το Αμαρούσιο Αττικής, Λεωφόρος Κηφισίας 2A & Παντανάσσης, διοργανώνουν διαγωνισμό μέσω διαδικτύου με τίτλο «Κέρδισε Δείπνο για 2» (εφεξής προωθητική ενέργεια ή Διαγωνισμός).
  2. Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όσοι διαμένουν στην Ελλάδα και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Για τους ανήλικους τεκμαίρεται ότι συμμετέχουν έχοντας λάβει την προηγούμενη συναίνεση των ασκούντων τη γονική μέριμνα προσώπων. Σε περίπτωση ρητής άρνησης των ασκούντων τη γονική μέριμνα προσώπων να λάβει κάποιος ανήλικος μέρος στο διαγωνισμό, θα επέρχεται ακύρωση της συμμετοχής του. Αποκλείονται από τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό οι εργαζόμενοι στις εταιρείες GTP και Civitel Hotels & Resorts καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς τους μέχρι β’ βαθμού εξ αγχιστείας. H συμμετοχή είναι αυστηρά προσωπική και δεν δύναται να μεταβιβαστεί.
  3. Ο Διαγωνισμός διεξάγεται στην ηλεκτρονική σελίδα της GTP στο Facebook και στο Instagram. Facebook: https://www.facebook.com/GreekTravelPages/photos/a.111612368909297.13300.111591482244719/1920278801375969/?type=3&theater) Instagram: https://www.instagram.com/p/BiMh4HgDXR-/ ) από την Δευτέρα 30 Απριλίου 2018 και θα διαρκέσει έως την Δευτέρα 7 Μαΐου 2018. Συμμετοχές πριν ή μετά το χρονικό αυτό διάστημα δεν λαμβάνονται υπόψη.
  4. Οι χρήστες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Διαγωνισμό θα πρέπει να επισκεφτούν την ηλεκτρονική σελίδα της GTP είτε στο Facebook είτε στο Instagram, να αναζητήσουν το σχετικό post του διαγωνισμού και να σχολιάσουν στην προτροπή: “Το Greek Travel Pages και το Civitel Olympic κληρώνουν ένα δείπνο για 2 στο βραβευμένο εστιατόριο του ξενοδοχείου στο Μαρούσι! Για να μπεις στην κλήρωση άφησε σχόλιο στο πόστ του διαγωνισμού κάνοντας tag/mention τον/την φίλο/η σου με τον οποίο/την οποία θέλεις να μοιραστείς το απολαυστικό δείπνο!”
  5. Με τον τρόπο αυτό ο χρήστης αποκτά αυτομάτως συμμετοχή για την κλήρωση του δώρου. Στο πλαίσιο της παρούσας ενέργειας και ύστερα από ηλεκτρονική κλήρωση με την χρήση λογισμικού αυτόματης και τυχαίας επιλογής νικητών, θα ανακοινωθεί ο νικητής την Τρίτη 8 Μαΐου 2018 ο οποίος θα κερδίσει ένα δείπνο για δύο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Civitel Olympic.
  6. Tο όνομα του νικητή θα ανακοινωθεί με τη μορφή σχολίου κάτω από το post του διαγωνισμού στο Facebook και στο Instagram. Θα ανακοινωθεί ένας νικητής και από τα δύο κοινωνικά δίκτυα.
  7. Διευκρινίζεται ότι τα δώρα είναι προσωπικά, μη μεταβιβάσιμα κατά βούληση του τυχερού και δεν μπορούν να εισπραχθούν σε μετρητά. Η εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να μεταβάλλει κάθε λεπτομέρεια, ουσιώδη ή μη των δώρων. Η εταιρεία δικαιούται να ματαιώσει την κλήρωση ή να μεταβάλλει την ημερομηνία αυτής, καθώς επίσης και να τροποποιήσει τους όρους συμμετοχής ή/και τον τρόπο διεξαγωγής του Διαγωνισμού, εφόσον συντρέχει σπουδαίος λόγος, κατόπιν σχετικής ενημέρωσης.
  8. Οι συμμετέχοντες/-ουσες στην ενέργεια δεν έχουν ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις εμβλήματα και λοιπά διακριτικά των εταιρειών GTP και Civital Hotels & Resorts/Civitel Olympic.
  9. Κατά τη συμμετοχή τους στην ενέργεια οι συμμετέχοντες/-ουσες οφείλουν να τηρούν τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης των ιστοσελίδων, σε κάθε δε περίπτωση με τη συμμετοχή τους αποδέχονται, χωρίς επιφύλαξη, τους όρους αυτών, βεβαιώνουν δε ότι έχουν λάβει πλήρη γνώση αυτών και τους αντιλαμβάνονται πλήρως.
  10. Σε καμία περίπτωση δεν απαιτείται για τη συμμετοχή στην ενέργεια, η αγορά σχετικού προϊόντος.