connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Calendar of Travel Events by Greek Travel Pages

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

2o Παγκρήτιο Forum Προώθησης Κρητικών Προϊόντων 2023

17 February 2023 @ 09:00 - 18 February 2023 @ 20:00

Η κορυφαία επιχειρηματική διοργάνωση 2ο Παγκρήτιο Forum Προώθησης Κρητικών Προϊόντων, με απόλυτο πρωταγωνιστή την Κρητική Διατροφή, φιλοξενείται στο ΟΑΚΑ στις 17 & 18 Φεβρουαρίου.

Έπειτα από το επιτυχημένο 1ο Παγκρήτιο Forum που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάιο στην Αθήνα, η διοργάνωση επιστρέφει για να αφήσει την δυνατή «γεύση» της Μεγαλονήσου στην πρωτεύουσα.

Επισημαίνεται ότι το 2ο Παγκρήτιο Forum Προώθησης Κρητικών Προϊόντων τελεί υπό τη σκέπη των τεσσάρων επιμελητηρίων της Κρήτης, σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Αθλητισμού και πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων,  υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων (ΚΕΕΕ) και της Περιφέρειας Κρήτης.

Στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών, ο Τουρισμός, η Κρητική Διατροφή, η Ευζωία και ο Αθλητισμός αποτελούν τα κύρια και βασικά συστατικά στοιχεία της διοργάνωσης καλώντας τους επιχειρηματίες σε μία μοναδική συνθήκη που πλαισιώνεται από εξαίρετες παράλληλες δράσεις. Στόχος της διοργάνωσης αποτελεί η προώθηση και η εξωστρέφεια της Αγροδιατροφής του νησιού η οποία έχει διανύσει μέχρι σήμερα σημαντικά & καινοτόμα βήματα.

Οι συμμετέχοντες στο 2o Παγκρήτιο Forum έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν φρέσκα καθώς και μεταποιημένα κρητικά αγροτικά προϊόντα συνομιλώντας απευθείας με τους τοπικούς παραγωγούς ή συνάπτοντας σχέσεις συνεργασίας & συνέργειας μαζί τους.

Υπογραμμίζεται ότι το 2ο Παγκρήτιο Forum Προώθησης Κρητικών Προϊόντων περιλαμβάνει προκαθορισμένες ΔΩΡΕΑΝ ημίωρες συναντήσεις (Β2Β) μεταξύ των συμμετεχόντων – επιχειρηματιών σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, καθώς και παράλληλες δράσεις που αναδεικνύουν και προωθούν την άριστη ποιότητα των κρητικών προϊόντων.

Η συμμετοχή στο κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός είναι ΔΩΡΕΑΝ για τους παραγωγούς και μεταποιητές αγροτικών προϊόντων της Κρήτης, αλλά και τους εκπροσώπους Ξενοδοχείων και Δικτύων Διανομής από όλη την Ελλάδα.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.

Details

Start:
17 February 2023 @ 09:00
End:
18 February 2023 @ 20:00
Event Category:
Event Tags:
,