connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Βίντεο: Η λαμπερή τελετή απονομής των 100% Hotel Design Awards πλαισίωσε το opening του 100% Hotel Show

Δείτε το βίντεο της πρώτης μέρας του 100% Hotel Show, με πλάνα από την έκθεση, αλλά και την τελετή απονομής των 100% Hotel Design Awards, που χαρακτηρίστηκε ως μια από τις πιο επιτυχημένες όλων των εποχών!

Το 100% Hotel Show σας περιμένει και σήμερα στο Mec Παιανίας, έως τις 8.00 το βράδυ!

Μη χάσετε:

  1. Την Ειδική Ενότητα 100% Hotel Development με προϊόντα και υπηρεσίες για την ανάπτυξη ξενοδοχείων, που βρίσκεται στο πρώτο τμήμα της έκθεσης. Θα ενημερωθείτε για λύσεις που εκτείνονται από τη χρηματοδότηση και τον προγραμματισμό, μέχρι την αρχιτεκτονική σχεδίαση και την υλοποίηση της επένδυσης.
  2. Τα Ξενοδοχειακά Workshops σχετικά με τις πωλήσεις και το marketing των τουριστικών επιχειρήσεων, τις νέες τεχνολογίες και το villa experience, καθώς και επίκαιρα case studies με πρακτική εφαρμογή καινοτόμων λύσεων.
  3. Την εντυπωσιακή Ξενοδοχειακή Art & Design Gallery, που φιλοξενείται για πρώτη φορά στο 100% Hotel Show, περιλαμβάνοντας προτάσεις τέχνης & design για ξενοδοχεία, καθώς και μια θεματική έκθεση design, με αντικείμενα από Έλληνες σχεδιαστές ή σχεδιαστές που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Πάρε την Πρόσκλησή σου εδώ.

Δήλωσε συμμετοχή στα Workshops εδώ.

Εγγράψου σαν επισκέπτης εδώ.

Το Greek Travel Pages (GTP) είναι χορηγός επικοινωνίας της 100% Hotel Show 2022.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*