connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Nespresso Professional: Ένας νέος βιολογικός καφές που συνεχίζει το ταξίδι μας στην φροντίδα

Η Nespresso Professional είναι περήφανη που επεκτείνει τη δράση της για βιωσιμότητα με τον νέο οργανικό καφέ της σειράς Origins, COLOMBIA ORGANIC.

Ένας καφές, καλλιεργημένος από τοπικούς αγρότες στην περιοχή Τολίμα που συνδυάζει την τοπική τεχνογνωσία με αυστηρές μεθόδους βιολογικής καλλιέργειας και τις βέλτιστες πρακτικές του Προγράμματος Διατηρήσιμης Ποιότητας ΑΑΑ ™ της Nespresso.

Ενστερνιστείτε ένα επιπλέον επίπεδο φροντίδας για τους συναδέλφους και τους καλεσμένους σας και γίνετε μέρος του ταξιδιού μας, ανακαλύπτοντας τον COLOMBIA ORGANIC!

Origins
COLOMBIA ORGANIC

Ένας αρμονικός και γλυκός καφές με ψημένες νότες δημητριακών και κόκκινα φρούτα, που ολοκληρώνεται με μια άφθονη, πυκνή κρέμα και μια επίγευση που διαρκεί.

Η Nespresso Professional στην έκθεση Xenia 2022

Η Nespresso Professional, σημαντικός συνεργάτης των πιο αναγνωρισμένων ξενοδοχείων παγκοσμίως, θα συμμετέχει στη μεγαλύτερη ξενοδοχειακή έκθεση Xenia (26 – 28 Νοεμβρίου) στον χώρο του Metropolitan Expo στην Αθήνα, όπου θα παρουσιάσει τις πιο εξειδικευμένες προτάσεις και υπηρεσίες της για τους επαγγελματίες του ξενοδοχειακού κλάδου.

Στην Χenia 2022, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τον νέο οργανικό καφέ της σειράς Origins, COLOMBIA ORGANIC.

Το περίπτερο της Nespresso Professional θα βρίσκεται στο Hall 1 & Περίπτερο Β06-C06. Πατήστε εδώ για προσκλήσεις.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author

Add your comment

*