connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

AXIA Hospitality: Νέα δράση και χρυσές βραβεύσεις στα GHA 2022

H AXIA Hospitality, έχοντας πρόσφατα επεκτείνει δυναμικά το portfolio των υπηρεσιών της στο χώρο του management και leasing ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, κέρδισε 12 βραβεία στα φετινά Greek Hospitality Awards.

H νέα εποχή για την εταιρεία σηματοδοτείται από τη βράβευσή της με Gold Award ως Best Hotel Management Consultant ενώ τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της νέας δραστηριότητάς της, επισφραγίζονται και με το Gold Award στην κατηγορία Best Greek Boutique City Hotel του A77 Suites by Andronis το οποίο είναι μέλος της SLH και λειτουργεί υπό την πλήρη διαχείριση της AXIA Hospitality.

H Sales Director της Axia Hospitality, Βίκυ Δορζιώτη με τον Axia Hospitality CEO, Γιάννη Κυρίτση.

H Sales Director της Axia Hospitality, Βίκυ Δορζιώτη με τον Axia Hospitality CEO, Γιάννη Κυρίτση.

Στα Greek Hospitality Awards 2022, η AXIA Hospitality διακρίθηκε με Silver Award στην κατηγορία Best Sales Representative Company, διατηρώντας την ηγετική θέση που ήδη κατέχει στο χώρο των ξενοδοχειακών πωλήσεων. Κατάφερε επίσης να λάβει σημαντικές διακρίσεις και σε όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες που έθεσε υποψηφιότητες για επιλεγμένα ξενοδοχεία που ανήκουν στο portfolio της, αφού απέσπασε επιπλέον 2 Gold, 5 Silver & 2 Bronze, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των βραβείων στα 12.

Η «νέα» AXIA Hospitality

Μετά από 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας στη διαχείριση ξενοδοχειακών κρατήσεων και πωλήσεων, το επόμενο βήμα για την AXIA Hospitality ήταν αναπόφευκτο.

Η παρουσίαση της νέας AXIA Hospitality δεν περιορίζεται μόνο στο ανανεωμένο λογότυπο και την εταιρική της ταυτότητα αλλά περιλαμβάνει τον σχεδιασμό ενός σύγχρονου και δυναμικού website (www.axiahospitality.com) που απευθύνεται στοχευμένα στους ξενοδόχους που αναζητούν βιώσιμες και αποτελεσματικές λύσεις για τη διαχείριση των ξενοδοχείων τους, ενώ επικοινωνεί με αμεσότητα τη φιλοσοφία και τις νέες υπηρεσίες της εταιρίας.

«Η συστηματική προσπάθεια των προηγούμενων ετών και ο στρατηγικός σχεδιασμός που εφαρμόσαμε το προηγούμενο διάστημα, ήταν ο βασικός οδηγός μας για το rebranding της AXIA Hospitality, η οποία εισέρχεται σε μια νέα εποχή. Πλέον είμαστε σε θέση να υποστηρίξουμε το επιχειρηματικό οικοσύστημα του ελληνικού τουρισμού μέσα από ολοκληρωμένες λύσεις και νέες υπηρεσίες που δίνουν αναπτυξιακή προοπτική σε ένα τόσο ανταγωνιστικό κλάδο. Παράλληλα, είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε νέες επιχειρηματικές προκλήσεις και ήδη εργαζόμαστε πάνω σε νέα projects που θα ανακοινωθούν μέσα στο επόμενο διάστημα. Οι πρόσφατες βραβεύσεις αποτελούν ηθική ανταμοιβή των προσπαθειών της ομάδας μας και μας γεμίζουν με αισιοδοξία για το μέλλον», δηλώνει ο Γιάννης Κυρίτσης, AΧΙΑ Hospitality CEO.

Με αυτή την κίνηση, η AXIA Hospitality, πρωτοπορεί ξανά με μια νέα επιχειρηματική κίνηση υψηλών προσδοκιών, αφού βαδίζει ήδη σε νέα τροχιά ανάπτυξης και εξελίσσει το portfolio των υπηρεσιών της για να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο χώρο του management & leasing ξενοδοχείων. Η επίσημη παρουσίαση της επέκτασης δραστηριότητας της AXIA Hospitality αλλά και της ανανεωμένης εικόνας της, πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες με στόχο την ολιστική πλέον προσέγγιση των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, για τη μεγιστοποίηση της απόδοσής τους.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*