connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

33 χρόνια IST College – Δυναμική νέα χρονιά με κορυφαίους συνεργάτες

Το IST College γιορτάζει φέτος τα 33 χρόνια λειτουργίας του και είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους νέους φοιτητές που μόλις κάνουν τα πρώτα τους βήματα προς την επαγγελματική τους σταδιοδρομία! Γι’ αυτά τα πρώτα βήματα είναι πολύ σημαντικό οι νέοι να κάνουν τη σωστή επιλογή όχι μόνο του εκπαιδευτικού ιδρύματος στο οποίο θα ταιριάξει στις ανάγκες τους, αλλά γενικότερα και του κλάδου σπουδών τον οποίο θα ακολουθήσουν. Ένας τέτοιος πολλά υποσχόμενος κλάδος είναι και ο τουρισμός.

Έπειτα από 2 έντονα χρόνια γεμάτα προκλήσεις και αλλαγές, φέτος η χώρα μας γνώρισε μεγάλη τουριστική κινητικότητα με εκατομμύρια τουριστών να επισκέπτονται την Ελλάδα. Τα 2 χρόνια του κορονοϊού ανέδειξαν επίσης μεγάλες αλλαγές στον κλάδο και τάσεις που φαίνεται να παραμένουν για τα επόμενα χρόνια. Αναδεικνύεται λοιπόν η ανάγκη για άριστους, ευπροσάρμοστους επαγγελματίες ικανούς όχι απλώς να ανταπεξέλθουν, αλλά και να αδράξουν νέες ευκαιρίες.

Η εκπαίδευση στον τουρισμό έχει πλέον περάσει σε ένα πιο απαιτητικό επίπεδο αφού καλείται να προετοιμάσει τους αποφοίτους της για μια διεθνή και άκρως ανταγωνιστική σκακιέρα. Οι γνώσεις στρατηγικής, marketing, management αλλά κυρίως η καλλιέργεια του επιχειρηματικού πνεύματος και η διδασκαλία από δραστήριους και έμπειρους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου μπορούν να κάνουν τη διαφορά!

Η Σχολή Τουρισμού του IST College είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις αυτές παρέα με το μεγάλο δίκτυο συνεργατών της. Η στρατηγική συνεργασία του IST με το Βρετανικό Πανεπιστήμιο Wrexham Glyndwr University που φέτος κατέκτησε την πρώτη θέση στην ικανοποίηση των φοιτητών του σε Αγγλία και Ουαλία (1st England & Wales for Student Satisfaction/ The Complete University Guide 2023), για το Προπτυχιακό Πρόγραμμα BA Hospitality, Tourism & Event Management, μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους και αισιόδοξους για τη χρονιά που έρχεται!

Η έναρξη των μαθημάτων  θα γίνει στις αρχές Οκτωβρίου ενώ με άμεση εγγραφή εξασφαλίζονται προνομιακά δίδακτρα!

Περισσότερες πληροφορίες: Study | IST College

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
  1. sam Reply

    it is very helpful thank you so much sharing wit us

Add your comment

*