connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Διακοπές στην Κέρκυρα: 3+1 λόγοι για να επιλέξετε το Casa Grande Corfu

Η Κέρκυρα ήταν το αγαπημένο νησί των θεών του Ολύμπου, με τους κατοίκους που αγαπούσαν την ειρήνη, το καλό φαγητό, τον έρωτα και την διασκέδαση. Η Κέρκυρα ήταν, επίσης, το μέρος όπου η Ναυσικά διέσωσε τον Οδυσσέα. Έτσι δημιουργήθηκε το Casa Grande Corfu, για να γίνει ο μύθος του κάθε επισκέπτη!

Το Casa Grande Corfu βρίσκεται σε μια γαλήνια τοποθεσία στην κοινότητα Αλυκές Ποταμού και είναι μία νεόχτιστη, αυτοτελής και αυτόνομη κατοικία 500 τ.μ. Η φιλοσοφία του χώρου είναι αναπόσπαστο κομμάτι της αρχιτεκτονικής του δομής εσωτερικά και εξωτερικά.

Με σεβασμό στην ιδιωτικότητα και στις υψηλές απαιτήσεις της πολυτελούς διαμονής, το Casa Grande Corfu θα είναι για τον επισκέπτη μια εμπειρία διακοπών που δεν θα ξεχάσει ποτέ.

 

Σε απόσταση 300 μέτρων από την θάλασσα, το Casa Grande Corfu προσφέρει υπέροχη πανοραμική θέα από όλες τις πλευρές και τα μπαλκόνια του στο απέραντο γαλάζιο και στην γύρω ύπαιθρο.

3+1 λόγοι για να επιλέξει κανείς το Casa Grande Corfu για την διαμονή τους στην Κέρκυρα:

  • Το  Casa Grande Corfu διαθέτει χώρους που διακρίνονται για την κομψότητα και την άνεσή τους, συνολικής επιφάνειας 500 τ.μ , σε τρεις (3) ορόφους, με επτά (7) υπνοδωμάτια. Στον εξωτερικό χώρο δεσπόζει η πισίνα.
  • Το Casa Grande Corfu στοχεύοντας στην ποιοτική παροχή υπηρεσιών και της ιδιωτικότητας, μπορεί να υποστηρίξει εκδηλώσεις (events) γαστρονομίας με ευαισθησία στα ποιοτικά χαρακτηριστικά. Το αυθεντικό περιβάλλον του Casa Grande Corfu θα προσθέσει την αίσθηση του γαστρονομικού ευ ζην.
  • Το Casa Grande Corfu μπορεί να υποστηρίξει, επίσης, εκδηλώσεις (events) διαφόρων ειδών, όπως corporate gala, wedding gala. Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει με το το Casa Grande Corfu και να έρθει ένα βήμα πιο κοντά στην πραγματοποίηση μιας διοργάνωσης, που θα αποτελέσει μια αλησμόνητη εμπειρία για τους προσκεκλημένους.
  • Το Casa Grande Corfu είναι ένα υπέροχο μέρος για να μείνει κανείς και να χαλαρώσει λίγες ή περισσότερες  ημέρες. Είναι ένας δελεαστικός προορισμός, στον οποίο σίγουρα ο καθένας θα θέλει να επιστρέψει!

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες για το Casa Grande Corfu.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author

Add your comment

*