connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

H ΕΝΑΚ εκπαιδεύει και πιστοποιεί υπαλλήλους ξενοδοχείων στον τομέα της Ναυαγοσωστικής Πισίνας

H Ελληνική Ναυαγοσωστική Ακαδημία-ΕΝΑΚ εκπαιδεύει και πιστοποιεί άμεσα τουριστικούς υπαλλήλους, υπαλλήλους ξενοδοχείων-καταλυμάτων στον τομέα Ναυαγοσωστικής Πισίνας- Κολυμβητικών Δεξαμενών.

Η ΕΝΑΚ είναι η μεγαλύτερη Ακαδημία Ναυαγοσωστικής Εκπαίδευσης στην Ελλάδα, που παράγει άρτια εκπαιδευμένους Ναυαγοσώστες Πισίνας, μέσα από ένα μεθοδικό, πρωτοποριακό & απαιτητικό πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλο το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Ναυαγοσώστη Πισίνας είναι δομημένο από εξειδικευμένους εκπαιδευτές και πληροί τις προδιαγραφές της ισχύουσας νομοθεσίας (ΚΥΑ 10399/24.05.2022 ΦΕΚ Β’2621), και τα πρωτόκολλα EFR – Emergency First Response (Πρωτόκολλα ERC – ILCOR).

Κάθε τουριστικός υπάλληλος μπορεί να γίνει ναυαγοσώστης πισίνας.

Η εκπαίδευση είναι διάρκειας 4 ημερών και ξεκινάει κάθε Δευτέρα.
Για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας σχετικά με την εκπαίδευση του Ναυαγοσώστη Πισίνας πατήστε εδώ.

Η αλλαγή της νομοθεσίας και η πρωτοβουλία της ΕΝΑΚ

Η μεγάλη αλλαγή στην Νομοθεσία του Ναυαγοσώστη Πισίνας καθιστά την παρουσία του ναυαγοσώστη υποχρεωτική στο χώρο της πισίνας για όσα ξενοδοχεία διαθέτουν από 50 κλίνες και πάνω καθώς και άνω του 1,5 μέτρου πισίνα, ενώ στις ξενοδοχειακές μονάδες κάτω των 50 κλινών ή 1,5 μέτρου πισίνα δεν θα ισχύσει αυτό καθώς ο ναυαγοσώστης μπορεί να βρίσκεται απλά εντός του καταλύματος.

Βάσει του άρθρου 9 της ισχύουσας νομοθεσίας (ΚΥΑ 10399/24.05.2022 ΦΕΚ Β’2621), τα παλιά πτυχία έχουν σταματήσει να ισχύουν από τις 17 Ιουνίου 2022. Η παράταση που δόθηκε από το υπουργείο Τουρισμού για τις ανανεώσεις των παλιών πτυχίων, αναφέρει ρητά ότι η διαδικασία εκτελείται όπως και στην έκδοση πτυχίου.

Η ΕΝΑΚ λαμβάνει υπόψιν τις ανάγκες των ξενοδόχων και των ιδιοκτητών καταλυμάτων και δημιουργεί ειδικά τμήματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες των πελατών της.

Καλώντας στα κεντρικά γραφεία της ΕΝΑΚ ένας εξειδικευμένος Σύμβουλος Εκπαίδευσης, αναλαμβάνει άμεσα την εξυπηρέτηση σας, με σκοπό την πιστοποίηση του ανθρωπίνου δυναμικού σας.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 9575470.

Η ΕΝΑΚ προσφέρει μία 15% Β2Β Discount για όλα τα προγράμματα εκπαίδευσης Ναυαγοσώστη Πισίνας σε πολυμελή τμήματα.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author

Add your comment

*