connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Τον Νοέμβριο η 9η AIT Expo στο Ζάππειο Μέγαρο

Η επιτυχία της Athens International Tourism & Culture Expo 2021 και οι εμπορικές συμφωνίες που πραγματοποιήθηκαν μεταξύ εκθετών και hosted buyers για το 2022, αποτελούν τον προάγγελο για ακόμα περισσότερες στο πλαίσιο της 9ης AIT Expo που θα πραγματοποιηθεί 3-5 Νοεμβρίου στο Ζάππειο.

source: AITExpo

150 hosted buyers από 40 χώρες, επιλεγμένοι με αυστηρά κριτήρια, θα συμβάλλουν καίρια σε μια ακόμα πετυχημένη διοργάνωση που στοχεύει στον εισερχόμενο τουρισμό.

Φέτος η έκθεση θα φιλοξενήσει buyers από Ευρώπη και Βόρεια Ευρώπη, επιλεγμένες χώρες των Βαλκανίων, Τουρκία, Μέση Ανατολή (Ισραήλ, Λίβανος, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα), ΗΠΑ, Καναδά και Αυστραλία.

LEISURE, LUXURY & MICE είναι οι βασικοί κλάδοι που προβάλλει δυναμικά κάθε χρόνο η έκθεση καλύπτοντας όλες τις ανάγκες των επιχειρήσεων και επαγγελματιών τουρισμού που συμμετέχουν σαν εκθέτες.

source: AITExpo

source: AITExpo

Παράλληλα, το 2022 θα δοθεί έμφαση και στους τομείς:

Online Τουρισμός
Τα online συστήματα θα προβληθούν δυναμικά από εκθέτες καλύπτοντας όλο τον κύκλο του τουρισμού.

Πολιτιστικός Τουρισμός
Η έκθεση θα προβάλλει διεθνώς τους πολιτιστικούς θησαυρούς της Ελλάδας.

Γαστρονομία
Τα προϊόντα και οι ελληνικές γεύσεις της κουζίνας μας έχουν γίνει παγκόσμια γνωστά και για την πλειοψηφία των τουριστών η επιλογή του προορισμού συνδυάζεται και με την γαστρονομία. Στην έκθεση θα συμμετέχουν εκθέτες από όλους τους κλάδους της γαστρονομίας και θα παρουσιαστούν πολλά δείγματα έτοιμων πιάτων και ποτών.

Εναλλακτικός Τουρισμός
Στην έκθεση θα προβληθούν πάρα πολλές περιοχές της χώρας που προσφέρουν μεγάλες γαστρονομικές απολαύσεις , φυσικές ομορφιές, τοπική κουλτούρα και δυνατότητες για πολλές μορφές εναλλακτικού τουρισμού.

Το Greek Travel Pages είναι μεγάλος χορηγός επικοινωνίας της 9ης AITExpo.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*