connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Συνεργασία της RevitUp.direct με την Upstay προς όφελος των ξενοδόχων

Μια σημαντική συνεργασία ξεκίνησε στις αρχές του Μαΐου 2022 μεταξύ δύο καινοτόμων εταιρειών: Οι RevitUp.direct & EyeWide Digital Marketing Agency, με δεκαετή παρουσία στην τουριστική αγορά, επενδύοντας στο R&D, αναπτύσσει τα δικά της εργαλεία διαχείρισης δεδομένων προς όφελος των ξενοδόχων και η Upstay, μία καινοτόμος εφαρμογή σε παγκόσμιο επίπεδο που βοηθάει περισσότερα από 1.500 ξενοδοχεία σε 30 χώρες στον κόσμο να αυξήσουν τα έσοδά τους.

Η συνεργασία τους ξεκινά με τη σύσταση της εφαρμογής της Upstay στο δίκτυο των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων των Revitup.direct & Eyewide Digital Marketing Agency.

Η UpStay με μια αυτοματοποιημένη διαδικασία που λαμβάνει υπόψιν τα Premium διαθέσιμα δωμάτια και το ποσό που οι καλεσμένοι σας είναι διατεθειμένοι να δώσουν για τα δωμάτια αυτά, αναβαθμίζει τους πλειοδότες 24 ώρες πριν το check-in. Το προσωπικό της υποδοχής και των κρατήσεων μπορεί να επικεντρώνεται στα τρέχοντα καθήκοντά του, ενώ η UpStay χειρίζεται τις αναβαθμίσεις δωματίων με βάση τους κανόνες που έχει ορίσει το ξενοδοχείο.

Η UpStay έχει ολοκληρώσει την διασύνδεσή της με την WebHotelier εδώ και 18 μήνες και περισσότερα από 100 ελληνικά ξενοδοχεία ήδη την αξιοποιούν βελτιώνοντας το ADR και τα συνολικά τους έσοδα χωρίς έξοδα εγκατάστασης, χωρίς μηνιαία πάγια και χωρίς χρονική δέσμευση ελάχιστης παραμονής.

Η RevitUp είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που προσέφερε την ολιστική υπηρεσία που συνδυάζει Online Sales, Performance Marketing και Revenue Management, παρέχοντας παράλληλα την δυνατότητα στα ξενοδοχεία να αυξήσουν σημαντικά και τον όγκο των online πωλήσεων αλλά και της αναγνωρισιμότητας του πελάτη της (Hotel Brand Name). Ένα από τα πιο σημαντικά οφέλη που έχουν τα ξενοδοχεία που συνεργάζονται με την RevitUp είναι ότι μία εταιρεία, μία ομάδα έχει την ευθύνη για το συνολικό αποτέλεσμα (Customer Success) και την βελτιστοποίηση της αποδοτικότητας των χρημάτων (ROAS) που επενδύονται από τον ξενοδόχο στο Digital Marketing.

Οι συνεργασίες στις οποίες επενδύει η RevitUp βασίζονται στην αρχή του αμοιβαίου οφέλους και συνήθως είναι μακροχρόνιες, διότι τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία αντιλαμβάνονται και την προστιθέμενη αξία που τους προσφέρει η RevitUp αλλά και πόσο δύσκολο είναι κερδίσει ένα ξενοδοχείο μερίδια στην Online αγορά χωρίς τα κατάλληλα εργαλεία και το εξειδικευμένο προσωπικό που θα μπορεί να τα αξιοποιήσει.

Ο κ. Νίκος Γκιόκας, Business Development Manager για την Ελλάδα & την Κύπρο για την Upstay θα αναλάβει την υλοποίηση της συνεργασίας, με στόχο σύντομα να αξιοποιηθεί η εφαρμογή στα περισσότερα από τα ξενοδοχεία της RevitUp.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*