connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Παραδοσιακό Πάσχα στην Σαντορίνη με την Aqua Vista Hotels!

Πύργος Καλλίστης | source: Aqua Vista Hotels

Πύργος Καλλίστης | source: Aqua Vista Hotels

Πάσχα ενόψει: Η Aqua Vista Hotels προτείνει
την Μεγάλη Παρασκευή στον Πύργο Σαντορίνης!

Η Aqua Vista Hotels, μια ελληνική εταιρεία που διαχειρίζεται περισσότερα από 30 ξενοδοχεία σε προορισμούς-κλειδιά στην Ελλάδα, μας παρουσιάζει ένα από τα κορυφαία πασχαλινά έθιμα των Κυκλάδων που λαμβάνει χώρα στον Πύργο της Σαντορίνης.

Το έθιμο είναι τόσο ιδιαίτερο και διάσημο που το όνομά του είναι απλά, Μεγάλη Παρασκευή στον Πύργο και κάθε χρόνο μονοπωλεί το ενδιαφέρον όλων των επισκεπτών του νησιού, επισκιάζοντας την Καλντέρα!

Από νωρίς το πρωί οι κάτοικοι του νησιού ακροβολούνται στις πλαγιές του χωριού και τοποθετούν τενεκάκια με εύφλεκτη ύλη παντού και λίγο πριν την περιφορά του Επιταφίου τα ανάβουν ώστε ο Επιτάφιος να περάσει ανάμεσά τους.

Πύργος Καλλίστης την Μεγάλη Παρασκευή | source: Aqua Vista Hotels

Πύργος Καλλίστης την Μεγάλη Παρασκευή | source: Aqua Vista Hotels

Το αποτέλεσμα είναι ένα μαγικά κατανυκτικό σκηνικό, ορατό από χιλιόμετρα μακριά και έτσι με σιγουριά μπορούμε να πούμε ότι η Μεγάλη Παρασκευή είναι η μέρα του χρόνου κατά την οποία η ενδοχώρα επισκιάζει την Καλντέρα και μονοπωλεί το ενδιαφέρον των επισκεπτών του νησιού!

Ζήστε την εμπειρία με διαμονή στο
Art Hotel Πύργος Σαντορίνη!

Art Hotel | source: Aqua Vista Hotels

Art Hotel | source: Aqua Vista Hotels

Εάν θέλετε να ζήσετε την εμπειρία κλείστε τώρα τη διαμονή σας στο Art Hotel Πύργος Σαντορίνη, μέλος της Εταιρείας Διαχείρισης Καταλυμάτων Aqua Vista Hotels, το πρώτο ξενοδοχείο στην Ελλάδα που έβαψε τις πισίνες του κόκκινες και απολαύστε μία πολυτελή διαμονή με παροχές όπως πλούσιο πρωινό της αρεσκείας σας, σερβιρισμένο στο δωμάτιό σας την ώρα που εσείς επιθυμείτε και αρτίστικ αέρα μέσω της έκθεσης των έργων τέχνης της εικαστικού Πηγής Δαούλα που φιλοξενείται φέτος στην Aqua Gallery του Ξενοδοχείου.

Aqua Gallery, Art Hotel | source: Aqua Vista Hotels

Aqua Gallery, Art Hotel | source: Aqua Vista Hotels

Art Hotel

Ειδικά για τις ημέρες του Πάσχα, επωφεληθείτε από την προωθητική καμπάνια έκπτωσης 30%. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Η Aqua Vista Hotels ιδρύθηκε το 2005 και σήμερα διαχειρίζεται περισσότερα από 30 ξενοδοχεία σε Σαντορίνη, Μύκονο, Πάρο και Νάξο. Διαθέτοντας στελέχη με μακρά εμπειρία στον ξενοδοχειακό κλάδο και το ευρύτερο φάσμα του τουρισμού, καθώς και πάθος για τον τομέα της φιλοξενίας, η Aqua Vista Hotels επικεντρώνεται στη δημιουργία ξενοδοχείων με μοναδική ταυτότητα, αναλαμβάνοντας από τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, την εσωτερική διακόσμηση και το συνολικό concept των υπηρεσιών φιλοξενίας, μέχρι την ολοκληρωμένη διαχείριση των κρατήσεων της μονάδας και τη λειτουργία της σε όλα τα επίπεδα.

Aqua Vista Hotels
Λεωφόρος Κηφισίας 130
11526 Ψυχικό
Τηλ.: +30 210 7213253

 

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author

Add your comment

*