connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Χιονοδρομική απόλαυση το τριήμερο της 25ης Μαρτίου στο X.K. Παρνασσού 

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού προσφέρει την ευκαιρία στους επισκέπτες του να απολαύσουν ανοιξιάτικο σκι το τριήμερο της 25ης Μαρτίου.

Οι επισκέπτες του Χιονοδρομικού Κέντρου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αξέχαστες στιγμές χιονοδρομικής απόλαυσης, καθώς ο Μάρτιος έφερε ένα σπάνιο για την Ελλάδα φαινόμενο: καταπληκτικές για την εποχή θερμοκρασίες και άφθονο, φρέσκο πατημένο χιόνι.

Το κέντρο προσφέρει πίστες σε άψογη κατάσταση που οι επισκέπτες μπορούν να χαρούν περισσότερο, καθώς η μέρα μεγαλώνει, μέσα στη μαγεία του ανοιξιάτικου φωτός αλλά και της νύχτας, ζώντας την μοναδική εμπειρία του νυχτερινού σκι.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο προγραμματίζει νυχτερινό σκι την Παρασκευή 25/3 αλλά και παρατεταμένη λειτουργία – αν το επιτρέψει ο καιρός – το Σάββατο και ενδεχομένως και την Κυριακή.

Το προσωπικό του Χιονοδρομικού Κέντρου, όλες οι παρεχόμενες ιατρικές υπηρεσίες και τα σαλέ θα βρίσκονται στη διάθεσή των επισκεπτών καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*