connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Delta Evros Explorer: Μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες στο Δέλτα του Έβρου

Η Delta Evros Explorer προσφέρει μοναδικές εμπειρίες και στοχευμένες δραστηριότητες στους ταξιδιώτες του Έβρου

Ο Χρήστος Πασχαλάκης και η ομάδα του, επενδύοντας στην αναβάθμιση της τουριστικής εμπειρίας του Έβρου, δημιούργησαν την εταιρεία Delta Evros Explorer που διοργανώνει εκδρομές και περιηγήσεις στο μοναδικό Δέλτα του Έβρου.

Μία βαρκάδα στο Δέλτα του Έβρου δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες να περιηγηθούν σε έναν από του μεγαλύτερους υγροβιότοπους της Ευρώπης. Μπορούν να δουν από κοντά μοναδικά και σπάνια είδη ορνιθοπανίδας, 40 διαφορετικά είδη θηλαστικών αλλά και να μαγευτούν από τα όμορφα χρώματα σπάνιας χλωρίδας που ξεχωρίζει τη περιοχή.

Η Delta Evros Explorer διοργανώνει βαρκάδες, με ασφαλή σκάφη και όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, μέσα στο Δέλτα του Έβρου. Εξυπηρετεί μικρές ομάδες ατόμων ή ζευγάρια ή ακόμη και γκρουπ 25 ατόμων ανά σκάφος. Απευθύνεται σε μεμονωμένους επισκέπτες αναψυχής που θέλουν να εξερευνήσουν τα μοναδικά «μυστικά» της περιοχής αλλά και σε οργανωμένα γκρουπ που ενδιαφέρονται για τη φύση, bird watchers, συλλόγους και σχολικές εκδρομές.

Επιπλέον, παρέχει υπηρεσίες μεταφοράς από/προς το ξενοδοχείο διαμονής των επισκεπτών από/προς το Δέλτα του Έβρου.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Delta Evros Explorer  στο +306977509107 ή στο deltaevros.explorer@gmail.com.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*