connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Έρχεται τον Οκτώβριο στην Αθήνα το B2B Travel & MICE Event

© Maria Theofanopoulou

© Maria Theofanopoulou

Η εταιρεία τουριστικού marketing Respond On Demand προχώρησε στη σύναψη συνεργασίας με την αλυσίδα Brown Hotels για την διεξαγωγή της εκδήλωσης Β2Β Travel & MICE Event στην Αθήνα.

Συνεχίζοντας την 10ετή επιτυχημένη πορεία διοργάνωσης του B2B Travel & MICE Event Thessaloniki, η Respond On Demand ανοίγει τους ορίζοντες της και στην Αθήνα με την πολύτιμη υποστήριξη της εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων Aria Pr.

Για ένα διήμερο (31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου) εκπρόσωποι αξιόπιστων τουριστικών γραφείων του εξωτερικού θα φιλοξενηθούν στην πρωτεύουσα στο Brown Acropol Hotel, προκειμένου να γνωρίσουν – μέσω Β2Β συναντήσεων σε ένα αμιγώς επαγγελματικό περιβάλλον – εκπροσώπους ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων και να διερευνήσουν δίαυλους συνεργασίας.

Ο στόχος και το όραμα της Respond On Demand από την ίδρυσή της, είναι η ενίσχυση του εισερχόμενου τουρισμού στην Ελλάδα. Σε αυτό τον άξονα, με όχημα τα Β2Β workshops που οργάνωνε με μεγάλη επιτυχία μέχρι το 2020 σε πρωτεύουσες χωρών της Ευρώπης, έχει χτίσει την τελευταία δεκαετία ισχυρές σχέσεις εμπιστοσύνης με σημαντική μερίδα τουριστικών γραφείων διεθνώς.

Αυτή τη στιγμή, η διοργάνωση είναι στη φάση επιλογής των buyers που θα συμμετέχουν και εντός των ημερών θα αρχίσει και η επικοινωνία με τους Έλληνες προμηθευτές για να εξασφαλιστεί η συμμετοχή τους. Οι θέσεις συμμετοχής θα είναι μόνο 35 προκειμένου να επιτευχθεί ένα άρτιο οργανωτικά αποτέλεσμα Β2Β συναντήσεων. Για όσους δεν προλάβουν έγκαιρα την συμμετοχή τους, θα υπάρξει και πρόγραμμα χορηγιών μέσω των οποίων θα μπορούν να προβάλλουν την εταιρεία και τις υπηρεσίες τους, με τα ανάλογα ανταποδοτικά οφέλη.

Η ομάδα της Aria Pr, ως συνεργάτης της Respond On Demand, θα συνδράμει στον τομέα των χορηγιών, της προβολής και στη διοργάνωση κάποιων παράλληλων εκδηλώσεων.

Το Greek Travel Pages (GTP) είναι χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης Β2Β Travel & MICE Event στην Αθήνα.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*