connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

5ο Amorgos Trail Challenge: Ξεκίνησαν οι εγγραφές

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το 5ο Amorgos Trail Challenge, τον αγώνα ορεινού τρεξίματος που θα διεξαχθεί το διήμερο 29 και 30 Απριλίου στο νησί της Αμοργού.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τις 8 Απριλίου στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα.

To Amorgos Trail Challenge είναι ένας ψυχαγωγικός αγώνας που διοργανώνεται από τον Φυσιολατρικό – Περιπατητικό Σύλλογο Αμοργού “Παλιά Στράτα” με σκοπό να γνωρίσει τις ομορφιές της Αμοργού στους αθλητές που συμμετέχουν αλλά και την ομορφιά του αθλητισμού στους κατοίκους του νησιού.

To διήμερο θα ξεκινήσει με τον “Spike”, έναν καθαρά ψυχαγωγικό αγώνα αλλά μοναδικό στο είδος του στην Ελλάδα. Οι αθλητές θα ξεκινήσουν την ανάβασή τους από το επίπεδο της θάλασσας με κατεύθυνση μία από τις κορυφές της νησίδας Νικουριά.

Ο αγώνας ορεινού τρεξίματος θα συνεχίσει με δύο διαδρομές:

  • 19χλμ – Μοναστήρι Χοζοβιώτισσας με τερματισμό στην παραλία της Αιγιάλης
  • 7,5 χλμ – Γύρος της Αιγιάλης.

Επίσης, το LozaKidsRace, ο παιδικός αγώνας τρεξίματος απόστασης περίπου 500 μέτρων, θα πραγματοποιηθεί στη Χώρα της Αμοργού το απόγευμα της Παρασκευής  29/4/2022. Η διαδρομή θα έχει εκκίνηση στη θέση «Καλογερικό» και τερματισμό στην πλατεία της Λόζας.

Στον παιδικό αγώνα δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά έως 12 ετών.

Το Greek Travel Pages (GTP) είναι χορηγός επικοινωνίας του 5ου Amorgos Trail Challenge.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*