connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Έρχεται τον Απρίλιο η 1η έκθεση Expo Υachting Crete 2022

Η 1η έκθεση yachting και θαλάσσιου τουρισμού με την εμπορική ονομασία Expo Υachting Crete 2022 διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Λασιθίου και την Εταιρία Επιχειρηματικής Ανάπτυξης του Επιμελητηρίου και θα πραγματοποιηθεί στην Μαρίνα Αγίου Νικολάου το διάστημα 15 έως και 17 Απριλίου 2022.

Αφορά στην πρώτη-τέτοιου είδους-οργανωμένη έκθεση στο νησί της Κρήτης, η ο οποία στοχεύει στην προώθηση και στην ανάδειξη τόσο του τουρισμού yachting, όσο και του θαλάσσιου τουρισμού καθώς και των σχετιζόμενων επιχειρήσεων και επαγγελματιών.

Η Έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, έχει συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης και τη Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Αγίου Νικολάου, ενώ υποστηρίζεται και από το Yachting club Ηρακλείου.

Για περισσότερες πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της έκθεσης https://expoyachtingcrete.gr ή να καλέσετε το Επιμελητήριο Λασιθίου στο +30 28410 22231.

Το Greek Travel Pages (GTP) είναι χορηγός επικοινωνίας του Expo Υachting Crete 2022.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*