connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Η Phaedrus Living επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της φιλοξενίας

Sea View Luxury Villa Venus, Paphos, Cyprus.

Sea View Luxury Villa Venus, Paphos, Cyprus.

Η Phaedrus Living επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της φιλοξενίας προσφέροντας πληθώρα πολυτελών οικιστικών ακινήτων για διαμονή

Η εταιρεία Phaedrus Living δραστηριοποιείται με ιδιαίτερη επιτυχία στον τομέα των μισθώσεων ακινήτων όπου καθιερώθηκε ως πρωτοπόρος στην κυπριακή αγορά το 2017.

Από το 2019 έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην ελληνική αγορά, καθώς και στην αγγλική και ιταλική αγορά, στοχεύοντας κατά την επόμενη τριετία στον πενταπλασιασμό των υπό διαχείριση ακινήτων σε προσεκτικά επιλεγμένες περιοχές.

Το χαρτοφυλάκιο της αποτελείται boutique ξενοδοχεία, μεμονωμένα ακίνητα και μικρά resorts.

Η τάση για διαμονή σε εξυπηρετούμενα διαμερίσματα ήταν ιδιαίτερα έντονη τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, η πανδημία του κορονοϊού την ενίσχυσε ακόμα περισσότερο αφού όλο και περισσότεροι ταξιδιώτες προτιμούν λιγότερο πολυσύχναστους χώρους διαμονής και περισσότερη ιδιωτικότητα.

Η εταιρεία Phaedrus Living προσφέρει μία πληθώρα, προσεκτικά επιλεγμένων, πολυτελών οικιστικών ακινήτων για διαμονή, τα οποία προηγουμένως ανακαινίζει και διαμορφώνει με βάση τα υψηλότερα επίπεδα ποιότητας ώστε να ικανοποιεί όλες τις ανάγκες των πελατών της.

City Center Luxury Flat, Clarewood Court, Marylebone, London.

City Center Luxury Flat, Clarewood Court, Marylebone, London.

«Αυτό που μας διαφοροποιεί σημαντικά από τον ανταγωνισμό είναι πως ως διαχειριστές των ακινήτων στόχος μας είναι να προσθέσουμε αξία σε αυτά μέσω υπηρεσιών όπως η μελέτη εσωτερικής διακόσμησης και ανακαίνισης των χώρων, καθώς και να βελτιώσουμε τη λειτουργικότητα των υφιστάμενων χώρων με απώτερο στόχο την άνεση της διαμονής του επισκέπτη.

Στην παρούσα χρονική συγκυρία κατά την οποία η πανδημία έχει επιφέρει καθοριστικές αλλαγές στην ανταγωνιστικότητα του τουριστικού προϊόντος, η εταιρεία μας ηγείται μιας προσπάθειας ψηφιακής αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών διατηρώντας παράλληλα την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα της διαμονής,» τονίζει η Γενική Διευθύντρια της εταιρείας Νικολέτα Τζαματζά.

Deluxe Kriel Suites, Athens center.

Deluxe Kriel Suites, Athens center.

Πρόσφατα η εταιρεία προσέθεσε στο χαρτοφυλάκιο της τη διαχείριση ενός boutique ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας, το Kriel Suites by PhaedrusLiving, το οποίο αποτελείται από εξυπηρετούμενα οικιστικά διαμερίσματα τα οποία μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες διαμονής επαγγελματιών ή ιδιωτών.

Στους προορισμούς στους οποίους δραστηριοποιείται η εταιρεία συγκαταλέγονται η Λευκωσία, Πάφος, και ο Πρωταράς στην Κύπρο, η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, η Σάμος, η Αίγινα, το Ηράκλειο στην Ελλάδα και το Λονδίνο στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Όπως τονίζει η Business Development Director της εταιρείας, κα Μένια Βοεβόδα η εταιρεία δίνει πλέον ιδιαίτερη έμφαση σε συνεργασίες με ιδιοκτήτες ξενοδοχειακών μονάδων για διαχείριση ή ενοικίαση τους ώστε να μετατραπούν σε περιουσιακά στοιχεία που θα προσφέρουν στους ίδιους σταθερό εισόδημα.

Seaside Luxury Flat, Paphos Lighthouse, Cyprus.

Seaside Luxury Flat, Paphos Lighthouse, Cyprus.

Το συγκριτικό πλεονέκτημα της Phaedrus είναι ότι μπορεί να προσφέρει αποδοτικές οικονομικές λύσεις στους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, σε εμπλεκόμενους επενδυτές  ή τραπεζικά ιδρύματα αξιοποιώντας την ισχυρή θέση που ήδη κατέχει ο όμιλος αλλά και τις μακροχρόνιες σχέσεις του με θεσμικούς επενδυτές για την εξεύρεση του απαιτούμενου κεφαλαίου.

«Βοηθάμε τις τράπεζες και επενδυτικούς οίκους να αυξήσουν τις αποδόσεις τους και συνεπώς την αξία των συγκεκριμένων ακινήτων διαχειριζόμενοι τα τουριστικά ή οικιστικά τους καταλύματα,» όπως τονίζει η κα Μένια Βοεβόδα.

City Center Luxury Apartment, Clarewood Court, Marylebone, London.

City Center Luxury Apartment, Clarewood Court, Marylebone, London.

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας και τους νέους προορισμούς που προστίθενται σε αυτό.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*