connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Η τεχνολογία της UpStay υπόσχεται στα ξενοδοχεία αύξηση εσόδων μέσα σε 24 ώρες

H UpStay προσφέρει μία καινοτόμο εφαρμογή, η οποία προστίθεται στα εργαλεία λειτουργίας των ελληνικών ξενοδοχείων City & Resorts συμβάλλοντας στις προσπάθειες για αύξηση των εσόδων.

Τα ξενοδοχεία έχουν ομολογουμένως μεγάλο περιθώριο βελτίωσης στον τομέα του upeselling. Όσο δεν το κάνουν, χάνουν μια μοναδική ευκαιρία να δημιουργήσουν χωρίς κόπο έσοδα πολλών χιλιάδων ευρώ. 

Η UpStay αποτελεί την τεχνολογική λύση “επόμενης γενιάς” που προσφέρει την δυνατότητα στα ξενοδοχεία να αυξήσουν τα έσοδά τους αναβαθμίζοντας παράλληλα και την εμπειρία των καλεσμένων τους.

Πρόκειται για μία Plug-and-Play λύση που μπορεί άμεσα να διασυνδεθεί με  την μηχανή κράτησης (WebHotelier) ή το PMS που ήδη χρησιμοποιούν τα ξενοδοχεία. Τον Νοέμβριο του 2021  κέρδισε την πρώτη θέση στο Παγκόσμιο Συνέδριο Καινοτομίας της  Phocuswright.

Το Conversion Rate κυμαίνεται στο 15% και οφείλεται εν πολλοίς στο Artificial Intelligence με το οποίο οι άλγόριθμοί της λειτουργούν.

Πως λειτουργεί;

Η UpStay  στέλνει μια προσωποποιημένη προσφορά για upgrade σε πελάτες που έχουν ήδη κάνει κράτηση 5 – 10 ημέρες πριν την άφιξή τους δίνοντας τους την δυνατότητα να κάνουν αναβάθμιση σε ακριβότερη κατηγορία δωματίου.

Οι πελάτες επιλέγουν το ποσό που μπορούν να διαθέσουν για το upgrade και η εφαρμογή μέχρι 24 ώρες πριν την άφιξή τους συλλέγει προσφορές.

Η UpStay με μια αυτοματοποιημένη διαδικασία που λαμβάνει υπόψιν τα Premium διαθέσιμα δωμάτια αναβαθμίζει τους πλειοδότες 24 ώρες πριν το check-in.

Το προσωπικό της υποδοχής και των κρατήσεων μπορεί να επικεντρώνεται στα τρέχοντα καθήκοντά του, ενώ η UpStay χειρίζεται τις αναβαθμίσεις δωματίων με βάση τους κανόνες που έχει ορίσει το ξενοδοχείο.

H φιλοσοφία Upstay έχει πρωτίστως να κάνει με το πως θα οικοδομήσει ισχυρότερες σχέσεις με τους καλεσμένους, πως θα δημιουργήσει γι’ αυτούς εμπειρίες υψηλού επιπέδου ώστε τελικά να ενισχύσει την αξία της επωνυμίας του ξενοδοχείου (Brand Awareness). 

Σαρώστε το QR Code για να δείτε την εμπειρία σαν πελάτης

Scan the QR Code and Bid for your Upgrade

Χωρίς κόστος εγκατάστασης, χωρίς μηνιαίο πάγιο και χωρίς καμία χρονική δέσμευση για την παραμονή στην υπηρεσία, τα ξενοδοχεία μπορούν άμεσα να δοκιμάσουν και να απολαύσουν τα οφέλη που προσφέρει!

Στα δύο πρώτα χρόνια της λειτουργίας της, η UpStay έχει ήδη συνεργασίες με περισσότερα από 1.200 ξενοδοχεία σε 30 χώρες στον κόσμο, ενώ πρόσφατα προστέθηκε στο δυναμικό της ο κ. Νίκος Γκιόκας, Country Manager για την Ελλάδα & την Κύπρο.

Αν θέλετε να δείτε την UpStay σε δράση, ζητήστε ένα demo εδώ.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*