connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Η Maroulis Travel αναβαθμίζει το αμαξοστάσιό της επενδύοντας στην αειφορία

Η Maroulis Travel ολοκλήρωσε πρόσφατα τις εργασίες αναβάθμισης του αμαξοστασίου της στην Κηφισιά.

Στο πλαίσιο αυτό, με σεβασμό στο περιβάλλον και πιστή στις αρχές της αειφόρου ανάπτυξης, η Maroulis Travel ολοκλήρωσε την κατασκευή μονάδας βιολογικής ανακύκλωσης του νερού που καταναλώνει για τον καθαρισμό του στόλου της. Με την ολοκλήρωση του έργου αυτού, μείωσε την κατανάλωση νερού κατά 60%.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της πολιτικής αειφορίας που εφαρμόζει, επένδυσε σε νέα λεωφορεία euro 6 αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, εφάρμοσε φιλικές προς το περιβάλλον πολιτικές διαχείρισης και ανακύκλωσης αναλωσίμων ενώ χρησιμοποιεί για την κίνηση του στόλου της αποκλειστικά τα πιο καθαρά προϊόντα πετρελαιοκίνησης, ώστε να επιτυγχάνει μεταξύ άλλων, τη μείωση των θορύβων και των εκπεμπόμενων ρύπων.

Για τις διαδικασίες και το σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης που ακολουθεί έχει πιστοποιηθεί με ISO 14001.

Ο Άρης Μαρούλης, μέλος του Δ.Σ της εταιρείας δήλωσε:

«Το 2021 ήταν μια ακόμα δύσκολη χρονιά για τον παγκόσμιο τουρισμό και φυσικά και για τον κλάδο στη χώρα μας. Παρόλα αυτά, η οικογένεια της Maroulis Travel, στόχευσε από την πρώτη στιγμή στην ανάκαμψη του τουριστικού προϊόντος και προχώρησε στη βελτίωση και την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων της. Προσθέσαμε ένα ακόμα υπερσύγχρονο πλυντήριο λεωφορείων ενώ, τηρώντας τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης, κατασκευάσαμε ταυτόχρονα, μια ολοκληρωμένη μονάδα βιολογικής ανακύκλωσης νερού, μειώνοντας έτσι την κατανάλωση κατά 60%. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να επενδύουμε, να βελτιώνουμε τις εγκαταστάσεις και τον στόλο μας, ενώ στο πλάνο των μελλοντικών επενδύσεων μας είναι η κατασκευή νέων γραφείων για την οικογένεια της Maroulis Travel».

Εδώ και 44 χρόνια η Maroulis Travel, ακολουθώντας και εφαρμόζοντας τις παγκόσμιες εξελίξεις στον τομέα των τουριστικών μετακινήσεων, εξασφαλίζει αξιόπιστες υπηρεσίες στους πελάτες της.

Εφαρμόζοντας μια πρωτοποριακή, ενιαία πολιτική ασφάλειας και παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, ανταποκρίνεται με επιτυχία ακόμα και στις πιο δύσκολες απαιτήσεις καθώς φροντίζει να υλοποιεί κάθε πλάνο μετακίνησης µε συνέπεια, ακρίβεια, αξιοπιστία, αποτελεσματικότητα και πάνω από όλα σεβασμό στον πελάτη.

Περισσότερες πληροφορίες και στοιχεία επικοινωνίας θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.maroulistravel.com.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*