connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Aegli Hotel Volos: Κανονικά η λειτουργία του ξενοδοχείου ύστερα από μικρής εστίας πυρκαγιά

Photo © Aegli Hotel

Χρήσιμες αποδείχτηκαν οι ασκήσεις ετοιμότητας σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, όταν σήμερα το πρωί οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο Aegli Hotel Volos κλήθηκαν να διαχειριστούν μικρής εστίας πυρκαγιά στο δώμα της στέγης, που προκλήθηκε εξαιτίας βραχυκυκλώματος.

Το ξενοδοχείο προέβη άμεσα σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, έχοντας ως ύψιστη προτεραιότητα την ασφάλεια επισκεπτών και προσωπικού, που εκκένωσαν υπό την αρωγή της διεύθυνσης και δίχως καθυστερήσεις όλους τους χώρους του ξενοδοχείου.

Έπειτα από τη σχετική άδεια των αρχών και έχοντας εξαλείψει την ύπαρξη οποιουδήποτε κινδύνου, η λειτουργία του ξενοδοχείου έχει επανέλθει πλέον κανονικά, δίχως να έχουν επηρεαστεί από το γεγονός λοιποί χώροι του ξενοδοχείου, όπως η υποδοχή, οι αίθουσες συναντήσεων και πρωινού, καθώς και τα δωμάτια επισκεπτών.

Η διοίκηση του ξενοδοχείου ευχαριστεί θερμά την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τις Αστυνομικές Αρχές για την άμεση επέμβαση και την αποτελεσματική καθοδήγηση τους, αλλά και τη διεύθυνση και το προσωπικό για τον επαγγελματισμό τους, που σε συνδυασμό δράσεων εξάλειψαν τον κίνδυνο και εξασφάλισαν άμεσα την κανονική λειτουργία του ξενοδοχείου, επιτρέποντας του να συνεχίσει την μακρά ιστορία του στη φιλοξενία της πόλης του Βόλου.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*