connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Η εταιρεία Maroulis Travel επεκτείνει τον στόλο της με 7 νέα minibuses

H εταιρεία Maroulis Travel παρέλαβε ακόμα ένα ολοκαίνουργιο minibus, ολοκληρώνοντας το επενδυτικό της πρόγραμμα για το 2021.

Συνολικά, το 2021 σε συνεργασία με την εταιρεία ErmisBus, η Maroulis Travel παρέλαβε 7 νέα minibuses 19 θέσεων. Τα συγκεκριμένα οχήματα διαθέτουν EURO 6 μηχανή, δερμάτινα καθίσματα, ξύλινες επενδύσεις, πανοραμικά παράθυρα, σύστημα WiFi, φωτισμό LED, TV monitor 17’’ και ψυγείο 25lt.

Η επένδυση αυτή έχει σκοπό την ενίσχυση της δραστηριότητας της εταιρείας, την ασφάλεια, την άνεση και την εξυπηρέτηση του σύγχρονου ταξιδιώτη σε συνδυασμό με την ανανέωση του στόλου της.

Ο πρόεδρος της Maroulis Travel Βασίλης Μαρούλης, κατά την παραλαβή των οχημάτων δήλωσε:

«Ευχαριστώ την ErmisBus για τη μακροχρόνια συνεργασία μας και την ποιοτική κατασκευή των οχημάτων της. Το 2021 ήταν μια ακόμη πολύ δύσκολη χρονιά για τον ελληνικό τουρισμό εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, η Maroulis Travel όχι μόνο ήταν δίπλα στους συνεργάτες της αλλά συνέχισε κανονικά τα επενδυτικά της πλάνα με την αγορά των νέων mini buses και με έργα βελτίωσης στο αμαξοστάσιό της. Οι επενδύσεις αυτές στο μεγαλύτερο τους μέρος στηρίχτηκαν σε ίδια κεφάλαια. Το 2022 προβλέπουμε μια εξαιρετική τουριστική χρονιά και για τον λόγο αυτό σκοπεύουμε να ενισχύσουμε περαιτέρω τον στόλο μας παραμένοντας όπως πάντα, στην αιχμή των εξελίξεων στην αγορά των τουριστικών μετακινήσεων».

Από την ίδρυσή της το 1977, η εταιρεία Maroulis Travel αποτελεί την κορυφαία επιλογή στις σύγχρονες τουριστικές μετακινήσεις, υποστηρίζοντας με συνέπεια και αξιοπιστία τον ελληνικό τουρισμό.

Εξυπηρετώντας σε ετήσια βάση περισσότερους από 950.000 ταξιδιώτες και ανταποκρινόμενη στις πιο απαιτητικές συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού και διεθνούς τουριστικού κλάδου, σκοπός της εταιρείας είναι να δημιουργεί και να παρέχει ταξιδιωτικές εμπειρίες με έμφαση στην ποιότητα των υπηρεσιών και κυρίως στην ασφάλεια των ταξιδιωτών.

Περισσότερες πληροφορίες και στοιχεία επικοινωνίας θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.maroulistravel.com.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*