connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Τo οινογαστρονομικό δίκτυο «Attica wine and food experience» στην έκθεση ΑΙΤΕ 2021

Τo δίκτυο «Attica wine and food experience» παρουσίασε τα προϊόντα οινικού τουρισμού της Αττικής κατά την διάρκεια της έκθεσης ΑΙΤΕ 2021.

Στα πλαίσια της τουριστικής έκθεσης Athens International Tourism & Culture EXPO 2021, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Ζάππειο Μέγαρο, τo οινογαστρονομικό δίκτυο «Attica wine and food experience», φιλοξενήθηκε στο περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής, ως συνεκθέτης μαζί με τον Δήμο Πόρου και τον Δήμο Πειραιά, με στόχο την προώθηση του οινικού τουρισμού στην Αττική αλλά και την ανάδειξη της υψηλής ποιότητας των τοπικών ποικιλιών σε συνδυασμό ποικίλων εκδηλώσεων Φιλοσοφίας και Πολιτισμού.

Το συνεργατικό δίκτυο AWAFE έχει υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας με την Π.Α και συνεργάζεται με το τμήμα τουριστικής προβολής της Αττικής και τον εντεταλμένο σύμβουλο τουρισμού κ. Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.

Τα μέλη του AWAFE PRODUCT CLUB κατά τη διάρκεια επίσκεψης του περιφερειάρχη της Αττικής, κ. Γιώργου Πατούλη, συζήτησαν για τις ανάγκες του δικτύου και ζήτησαν την περαιτέρω υποστήριξη της Π.Α, όπως η υλοποίηση press & fam trips, συνδιοργάνωση εκδηλώσεων και άλλων δράσεων προκειμένου η Αττική να αποκτήσει μια θέση στο χάρτη του οινοτουρισμού και να προσελκύσει περισσότερους τουρίστες στα επισκέψιμα οινοποιεία της.

Επίσης προτάθηκε από τον κ. Περιφερειάρχη η συνύπαρξη του logo της Π.Α με το δίκτυο AWAFE για μια κοινή προβολή.

Σημαντικές ήταν και συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν με ταξιδιωτικούς πράκτορες απο το εξωτερικό συμπεραίνοντας ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για νέες προτάσεις στους tour operators ώστε να μπορέσουν να εμπλουτίσουν τα προγράμματα τους και κυρίως να προσφέρουν νέες εμπειρίες στον επισκέπτη της Αττικής.

Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ετικέτες του Αττικού αμπελώνα, του δικτύου AWAFE, σε δείπνο που παρατέθηκε σε κεντρικό εστιατόριο της Αθήνας με την χορηγία του Signature travel.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*