connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Η Nespresso Professional στην έκθεση Xenia 2021

Η επαγγελματική σειρά της Nespresso, Nespresso Professional, σημαντικός συνεργάτης των πιο αναγνωρισμένων ξενοδοχείων παγκοσμίως, θα συμμετέχει στη μεγαλύτερη ξενοδοχειακή έκθεση Xenia (27 – 29 Νοεμβρίου) στον χώρο του Metropolitan Expo στην Αθήνα, όπου θα παρουσιάσει τις πιο εξειδικευμένες προτάσεις και υπηρεσίες της για τους επαγγελματίες του ξενοδοχειακού κλάδου.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης Xenia, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Nespresso Professional, τα οποία έχουν σχεδιαστεί με στόχο να εμπλουτίσουν και να ικανοποιήσουν κάθε στιγμή που περνούν οι επισκέπτες σε ένα ξενοδοχείο, από το πρωινό τους στο δωμάτιο, τον καφέ τους στο μπαρ έως και το γεύμα τους στο εστιατόριο.

Πιο συγκεκριμένα, στο περίπτερο της Nespresso Professional, ο επισκέπτης της έκθεσης θα μπορεί να γευτεί τις 17 ποικιλίες καφέ της Nespresso Professional που είναι αποκλειστικά σχεδιασμένες για να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Εξειδικευμένοι barista, bartenders και coffee experts της Nespresso Professional θα μυήσουν το κοινό στην απόλυτη εμπειρία καφέ μέσα από πρωτότυπες γευστικές προτάσεις και cocktails με βάση τον καφέ Nespresso. Ακόμα, το κοινό της έκθεσης θα ανακαλύψει την πλήρη σειρά των επαγγελματικών μηχανών Nespresso που με τον σύγχρονο σχεδιασμό και την προηγμένη τεχνολογία τους προσαρμόζονται σε οποιοδήποτε χώρο του ξενοδοχείου, προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα καφέ.

Δημιουργώντας πιο «πράσινα» ξενοδοχεία με τη Νespresso Professional:

Στην ΧΕΝΙΑ 2021, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν όλες τις λύσεις της εταιρίας για ένα πιο βιώσιμο ξενοδοχείο, από τον πρώτο πιστοποιημένο οργανικό καφέ Peru Organic έως τις επαγγελματικές μηχανές Nespresso που διαθέτουν υψηλή ενεργειακή απόδοση με ελάχιστο χρόνο αναμονής και αυτόματη λειτουργία απενεργοποίησης. Οι μηχανές είναι εξοπλισμένες με αποκλειστικό σύστημα εκχύλισης που χρησιμοποιεί την ακριβή ποσότητα καφέ, ενέργειας και νερού που χρειάζεται κάθε κούπα καφέ, χωρίς την ανώφελη σπατάλη πόρων, ενώ η μεριδοποίηση του καφέ διασφαλίζει, ότι κανένας κόκκος καφέ δεν πάει χαμένος, μειώνοντας συνολικά την κατανάλωση ενέργειας.

Επισφράγισμά της συντονισμένης προσπάθειας για αειφορία είναι το πρόγραμμα ανακύκλωσης καψουλών που προσφέρεται δωρεάν από τη Νespresso Professional με μία απλή διαδικασία: τα ξενοδοχεία  συλλέγουν τις χρησιμοποιημένες κάψουλες στον χάρτινο κάδο ανακύκλωσης ή στην ειδική σακούλα και στην επόμενη παραγγελία τους, κατόπιν ενημέρωσης, η Nespresso Professional παραλαμβάνει τον κάδο ή τη σακούλα και παραδίδει νέα για την επόμενη ανακύκλωση. Οι κάψουλες μεταφέρονται στο κέντρο ανακύκλωσης της Polyeko, όπου, ο καφές διαχωρίζεται από το αλουμίνιο, το οποίο ανακυκλώνεται και χρησιμοποιείται για την παραγωγή άλλων αντικειμένων, ενώ ο καφές κομποστοποιείται και χρησιμοποιείται ως φυσικό λίπασμα.Η ΧΕΝΙΑ 2021 θα φιλοξενηθεί στο METROPOLITAN EXPO στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Διάρκεια έκθεσης: Σάββατο 27 Νοεμβρίου έως και Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, 10:00 – 19:00

Το περίπτερο της Nespresso Professional θα βρίσκεται στο Hall 1 & Περίπτερο Β08-C08.

Μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Nespresso Professional στο www.nespresso-pro.gr.

Τo Greek Travel Pages (GTP) είναι media partner της έκθεσης Xenia 2021.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*