connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

H HotelAvailabilities λαμβάνει μέρος στην μεγάλη τουριστική έκθεση Xenia 2021

Η HotelAvailabilities ανακοίνωσε ότι θα λάβει μέρος στην έκθεση τουρισμού Xenia 2021, που διοργανώνεται στην Αθήνα, στις 27-29 Νοεμβρίου.

Η HotelAvailaiblities, εκμεταλλεύτηκε δημιουργικά την δύσκολη περίοδο της πανδημίας και του lockdown, ώστε να αναπτύξει νέες λειτουργίες, τις οποίες θα παρουσιάσει στην έκθεση Xenia. Λειτουργίες οι οποίες αφορούν τόσο το front-end για τους ξενοδόχους, όπως τα Promotions για την Booking.com και Expedia, το Multi-property αλλά και το Yielding Tool, αλλά στο back-end με αναβάθμιση του συστήματος σε επίπεδο λειτουργίας servers και νέου συστήματος διασύνδεσης με τρίτους (API).

Παράλληλα συνεχίζονται οι συνδέσεις με κανάλια διανομής και πώλησης (OTAs και Wholesalers), ώστε η εταιρεία να παρέχει πρόσβαση στους ξενοδόχους, σε όλο και μεγαλύτερη διαδικτυακή αγορά.

Η ομάδα της HotelAvailabilities θα βρίσκεται στο Hall 3, περίπτερο C29.

Η HotelAvailabilities Ltd είναι μία εταιρεία τεχνολογίας που αναπτύσσει καινοτόμες υπηρεσίες στον χώρο του τουρισμού, με βασική το HotelAvailabilities Channel Manager.

To HotelAvailabilities Channel manager είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα που επιτρέπει στους ξενοδόχους αλλά και σε ιδιοκτήτες κάθε τύπου καταλυμάτων (ξενοδοχεία, διαμερίσματα, βίλες, κλπ), να μεγιστοποιήσουν την διαδικτυακή τους έκθεση στην online αγορά, μέσω των καναλιών πώλησης, με αποτέλεσμα την αύξηση των κρατήσεων αλλά και των κερδών τους.

Επίσης, βοηθάει στην αποφυγή λαθών στις τιμές και διαθεσιμότητες αλλά και τον μηδενισμό των overbookings. Το Channel Manager, επιτρέπει τους ξενοδόχους να διαχειρίζονται όλα τους τα online συστήματα κρατήσεων με, μέσω μόλις μιας οθόνης και να αυτοματοποιήσουν την διαδικασία ενημέρωσής τους αλλά και διαχείρισης των κρατήσεών τους αποτελεσματικά.

Τo Greek Travel Pages (GTP) είναι media partner της έκθεσης Xenia 2021.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*