connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Η INcrementUM Hotel E-Sales & Operations συμμετέχει στo 100% Hotel Show 2021

Μετά από σχεδόν δυο χρόνια διακοπής των δια ζώσης εκθέσεων, λόγω της πανδημίας, η INcrementUM Hotel E-Sales & Operations θα λάβει μέρος στην φετινή διοργάνωση του 100% Hotel Show.

H INcrementUM παρέχει υπηρεσίες e-sales management και operations consulting. Ιδρυτές της είναι οι Στέλλα Τσαντήλα και Νικήτας Νικηταράς, δύο στελέχη με έμπνευση και κίνητρο την τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία τους στο κλάδο του τουρισμού, έχοντας διανύσει πάνω από 15 χρόνια σε διεθνείς ξενοδοχειακές αλυσίδες εντός και εκτός Ελλάδος, σε μεγάλους Tour Operators αλλά και σε μεγάλες εταιρείες online κρατήσεων & distribution. Σήμερα προσφέρουν tailor made λύσεις σε ξενοδοχεία, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυναμικότητας.

Τα στελέχη της INcrementUM θα βρίσκονται στην έκθεση 100% Hotel Show, μεταξύ 19-22 Νοεμβρίου για να ενημερώσουν τους επισκέπτες για όλα τα καινούρια δεδομένα της αγοράς.

“Ελάτε να συζητήσουμε πως θα μπορούσαμε να κάνουμε την επιχείρηση σας να βγει μπροστά και να αυξήσει τις πωλήσεις της,” αναφέρουν σε ανακοίνωση.

Η ομάδα της INcrementUM Hotel E-Sales & Operations θα βρίσκεται στην ενότητα Services & Technology στο σταντ C35.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της έκθεσης, η Στέλλα Τσαντήλα και ο Νικήτας Νικηταράς θα μιλήσουν στο ειδικό workshop με τίτλο “Online Sales for 2022”. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

To 100% Hotel Show, η  premium έκθεση για ξενοδόχους και villa owners, θα διεξαχθεί το χρονικό διάστημα 19 – 22 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας.

Το Greek Travel Pages (GTP) είναι χορηγός επικοινωνίας του 100% Hotel Show.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
Eleftheria has worked for several financial newspapers, magazines and websites during the past 19 years. Between 2004 and 2014 she worked as a radio producer, reporter and presenter for the Greek and English language program of “Athina 9.84 FM”. She also has hands-on experience in the MICE industry.

Add your comment

*