connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

E-Commerce για ξενοδοχεία από τη Hotelwize

Με εχέγγυα την τεχνολογία αιχμής που χρησιμοποιεί αλλά και την εμπιστοσύνη που δίνει το brand της Mozaik Hospitality, από την οποία δημιουργήθηκε, η Hotelwize είναι η πλέον αποτελεσματική λύση για τη δημιουργία website ξενοδοχείων.

Χαρακτηριστική απόδειξη αποτελούν τα βραβεία Tourism Awards 2021 που έχει κερδίσει στην Ελλάδα και τα Travel Weekly Magellan Awards 2021 στις Η.Π.Α., καθώς και τα εκατοντάδες ξενοδοχεία που την έχουν εμπιστευτεί.

Liquid e-Commerce

Η Hotelwize οδηγεί τις εξελίξεις για ακόμα μια φορά και φέρνει την εμπειρία πλοήγησης των ηλεκτρονικών καταστημάτων στα website ξενοδοχείων.

Μέσα από τη νέα πλατφόρμα που έχουν αναπτύξει οι software engineer της Hotelwize δίνεται η δυνατότητα στους πελάτες των ξενοδοχείων να ολοκληρώσουν την κράτηση τους μέσα στο website του ξενοδοχείου και όχι σε κάποιο εξωτερικό link μηχανής κράτησης.

Με τον τρόπο αυτό ενισχύεται η εμπιστοσύνη των δυνητικών πελατών στη διαδικασία κράτησης του ξενοδοχείου και αυξάνεται το conversion rate των απευθείας κρατήσεων και επακόλουθα η κερδοφορία του καταλύματος.

Πέρα από την ολοκλήρωση της κράτησης μέσα στο website του καταλύματος, η λειτουργία Liquid e-Commerce παρέχει μία σειρά από επιμέρους λειτουργίες που παίζουν σημαντικό ρόλο όχι μόνο στη βελτίωση των απευθείας κρατήσεων αλλά και στην αύξηση του μέσου εσόδου ανά διανυκτέρευση.

Δυναμική παρουσίαση τιμών στις σελίδες τύπων δωματίων

Όταν ο επισκέπτης του website επισκεφθεί μία σελίδα δωματίου, με την τεχνολογία Liquid e-Commerce βλέπει την διαθεσιμότητα και τις τιμές για τις ημερομηνίες που έχει επιλέξει, με δυνατότητα άμεσης ολοκλήρωσης της κράτησης.

Προβολή δυνατότητας upgrade πριν ολοκληρωθεί η κράτηση

Μαζί με τις τιμές του τύπου δωματίου παρουσιάζεται και το αμέσως ακριβότερο διαθέσιμο δωμάτιο με τη διαφορά της τιμής ανά διανυκτέρευση, προτείνοντας στον επισκέπτη να κάνει upgrade.

Δυναμική παρουσίαση τιμών δωματίων

Στη σελίδα παρουσίασης κάθε προσφοράς δίνεται η δυνατότητα προβολής των τιμών των δωματίων που είναι διαθέσιμα για τη συγκεκριμένη προσφορά με δυνατότητα άμεσης ολοκλήρωσης της κράτησης.

Δυναμική παρουσίαση τιμών στην gallery φωτογραφιών

Η Gallery φωτογραφιών αποτελεί την πλέον δημοφιλή ενότητα στα website ξενοδοχείων, με την πλειονότητα των χρηστών να την επισκέπτονται. Το Liquid e-Commerce ενσωματώνει στην προβολή φωτογραφιών τις τιμές του δωματίου που προβάλλεται με δυνατότητα άμεσης ολοκλήρωσης της κράτησης.

Επικοινωνήστε με την ομάδα της Hotelwize στο sales@hotelwize.com ή στο 2160 704050 ή στο Περίπτερο Β30 του Hall 3 στην Xenia 2021, και μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς μπορείτε να αποκτήσετε άμεσα ένα νέο website τεχνολογίας αιχμής με Liquid e-Commerce για το κατάλυμά σας!

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author

Add your comment

*