connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

To τμήμα Kourtis Contract στην τουριστική έκθεση XENIA 2021

Μετά από δυο σχεδόν χρόνια και με την έναρξη των τουριστικών επαγγελματικών εκθέσεων στην Ελλάδα, το τμήμα Contract της εταιρείας Kούρτης λαμβάνει και πάλι μέρος στην Xenia 2021, που θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo στις 27-29 Νοεμβρίου.

Η ομάδα του τμήματος Kourtis Contract προσκαλεί όλους να την επισκεφθούν στο Hall 3 – Stand C02/D01. Εκεί θα παρουσιάσει τις νέες της συλλογές επίπλωσης για κάθε project εξοπλισμού επαγγελματικού χώρου.

Η εταιρεία Κούρτης κατέχει ηγετική θέση στην αγορά οικιακού επίπλου καθώς και επαγγελματικού εξοπλισμού, έχοντας διανύσει μία επιτυχημένη και διακεκριμένη πορεία 100 και πλέον ετών στην Ελλάδα.

Το διαρκώς αναπτυσσόμενο τμήμα Contract έχει το δικό του εκθεσιακό χώρο, όπου μία έμπειρη ομάδα διακοσμητών προσεγγίζει το design σύγχρονων επαγγελματικών χώρων (ξενοδοχεία, βίλες, εστιατόρια, καφέ/bar, εξωτερικούς χώρους) με μία φρέσκια σχεδιαστική ματιά.

Οι υπηρεσίες του τμήματος Contract περιλαμβάνουν προτάσεις επίπλωσης βασισμένες στην καθορισμένη αισθητική και τον προϋπολογισμό καθώς και custom λύσεις διακόσμησης σε συνεργασία με το εκάστοτε αρχιτεκτονικό γραφείο που επιμελείται του έργου.

To τμήμα εισάγει έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου από όλο τον κόσμο που αντιπροσωπεύουν τις σύγχρονες τάσεις design και επιπλέον, σχεδιάζει/παράγει έπιπλα που φέρουν την επωνυμία Kourtis και έχουν μελετηθεί για να ανταποκρίνονται στις απαιτητικές ανάγκες του κλάδου φιλοξενίας στις καλύτερες και πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Ολοκληρώνοντας τη διαμόρφωση πολλών ξενοδοχείων και επαγγελματικών χώρων, το τμήμα Contract έχει δημιουργήσει ένα πλούσιο portfolio και διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία για να αναλάβει projects κάθε μεγέθους με εγγυημένο και απόλυτα εξατομικευμένο αποτέλεσμα.

Η εταιρεία διαθέτει τις συλλογές του τμήματος Contract στο ευρύχωρο showroom 2.000 τ.μ. στην Κηφισιά. Εκεί οι interior designers του τμήματος μελετούν τις ανάγκες των πελατών σε επαγγελματική επίπλωση.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
Eleftheria has worked for several financial newspapers, magazines and websites during the past 19 years. Between 2004 and 2014 she worked as a radio producer, reporter and presenter for the Greek and English language program of “Athina 9.84 FM”. She also has hands-on experience in the MICE industry.

Add your comment

*