connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Greek Hotel of the Year Awards: Ποια είναι τα ξενοδοχεία της χρονιάς;

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, τα Greek Hotel of the Year Awards έρχονται να αναδείξουν τα πιο ξεχωριστά ξενοδοχεία της Ελλάδας.

Τις υποψηφιότητες αξιολογεί η ανανεωμένη κριτική επιτροπή απαρτιζόμενη από ανθρώπους της ανάπτυξης, σχεδιασμού και λειτουργίας ξενοδοχείων, luxury travel specialists, αρχιτέκτονες και δημοσιογράφους από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ανανεωμένες είναι και οι κατηγορίες βράβευσης, με νέους τίτλους όπως Luxury Art Hotel, Best Destination Resort, Access Champion, Best Comfort Food Hotel, Wine Hotel και Best Hotel Revamp. Στις διαδικασίες αξιολόγησης των φετινών υποψηφιοτήτων θα συμπεριληφθεί και η διενέργεια mystery calls σε επιλεγμένες κατηγορίες των βραβείων.

Η υποβολή των υποψηφιοτήτων στα βραβεία θα συνεχίζεται μέχρι τις 26 Νοεμβρίου και οι νικητές θα ανακοινωθούν τον Φεβρουάριο.

Ο Πάνος Αλμυράντης, Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, Γενικός Διευθυντής του Daios Cove και Αντιπρόεδρος European Hotel Managers Association, δήλωσε σχετικά με τη φετινή διοργάνωση:

«Τα ξενοδοχεία αποτελούν την κορωνίδα της ελληνικής φιλοξενίας, ενσαρκώνοντας την έννοια της φροντίδας. Έχοντας εμπιστοσύνη στις ανεπτυγμένες  δεξιότητες των ξενοδόχων, τα φετινά βραβεία θα πορευτούν με οδηγό την ιδιαίτερη φυσιογνωμία του φυσικού κάλλους, τον σεβασμό στην  τοπική κοινότητα και την γλυκιά νοοτροπία που μεταφέρει στον επισκέπτη μοναδικές εμπειρίες. Με μεθοδικότητα, απόλυτη προσήλωση και όρεξη, η κριτική επιτροπή θα αναδείξει μέσα από τις υποψηφιότητες  το ιδανικό ξενοδοχειακό αμάλγαμα, που θα ανταποκρίνεται στις αυξημένες προκλήσεις του σήμερα και κυρίως του αναπτυσσόμενου μέλλοντος».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βραβεία και για να δείτε τους νικητές της περσινής διοργάνωσης, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.hoteloftheyear.gr.

Το Greek Travel Pages (GTP) είναι χορηγός επικοινωνίας του Greek Hotel of the Year Awards.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*